Красимир Балъков с остро изказване

Футбол

Красимир Балъков с остро изказване

26214
на 11.09.2019
Красимир Балъков с остро изказване

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Красимир Балъков коментира загубата в контрола с 1:3 от Ирландия.

Ето какво каза специалистът пред "Спортал" след поражението:

"Жалко! 80 минути всичко беше наред. Тук трябва да кажа, че видях голяма разлика след първото полувреме. Това бяха смените. Отново българският манталитет си изигра голямата роля.

Когато сменяш футболисти, е да вдигнеш нивото на отбора. При нас не се получи, за съжаление. При тях се получи точно това, което се цели с една смяна. Разочароваха ме смените.

Това са футболистите, които играха в Англия. Не играха така, както трябва. Те трябва да си поемат критиката от мен и да коригират тези неща. Това е психология и подготовка. Не може футболистите ни да не влизат готови. Играхме организирано, имахме шансове, стигнахме и до гол.

Все нещо не ни стига. Другите квалификации трябва да коригираме нещата. На всички футболисти, които влязоха, им трябваше време да влязат в час. Това трябва да го коригираме на всяка цена.

Не съм доволен и от Ивелин Попов. Казах му го и на него. Когато някой влезе, трябва да помогне на отбора. Трябва да бъде по-агресивен и да има по-голяма енергия. Това са мои анализи, които ще изкоментираме и ще търсим промяна в тази насока. Трябва да намалим индивидуалните грешки... Нормално е самочувствието да не е на нужното ниво, когато си загубил. Когато се правят някакви генерални промени, се допускат грешки. Първите мачове, които изиграхме с Чехия и Косово, отборът имаше много по-малко енергия. Беше ми ясно, че няма да бъде лесно", каза Балъков.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано
свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК