КРАХ! Любимец на Киро цъфна на градски площад за предизборното събитие - никой не дойде (ВИДЕО)

Акценти

КРАХ! Любимец на Киро цъфна на градски площад за предизборното събитие - никой не дойде (ВИДЕО)

222433
преди 5 часа
КРАХ! Любимец на Киро цъфна на градски площад за предизборното събитие - никой не дойде (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пълен крах претърпя любимеца на Кирил Петков - Искрен Арабаджиев, по време на предизборно мероприятие в Ловешко.

препоръчано

В събота по обяд Арабаджиев цъфна на площада пред Историческия музей в Тетевен за среща с граждани. По същото време в района и ГЕРБ имаха своя шатра.

Видно от видео, разпространено от гражданин на Тетевен, около Арабаджиев има само двама души, вероятно част от екипа му, с които обикаля Ловешко. Пред шатрата на ГЕРБ има поне 50-ина души. "Никакъв интерес", констатира Николай Стоянов, който е заснел видеото.

Припомняме, че Искрен Арабаджиев се прочу по време на местните избори през 2023 г., когато се кандидатира за кмет на Ловеч. Любимецът на Петков беше обещал, че ако не успее да спечели, ще стане общински съветник в града. След като не успя да стигне дори до балотаж, Арабаджиев се отметна от думите си и се върна на високата заплата като депутат.

Макар и да търпят поражение след поражение в областта, ППДБ продължават да залагат на проваления кандидат-кмет като водач на листата. Видно от видеото по-долу, предизборните мероприятия на коалицията в Ловешко търпят огромен провал.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК