Кремъл отрича здравето на Путин да е влошено

Европа

Кремъл отрича здравето на Путин да е влошено

11054
преди 4 часа
Кремъл отрича здравето на Путин да е влошено
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кремъл отрече здравето на Владимир Путин да е влошено. Това стана с безпрецедентно изявление Кремъл, което опроверга твърденията, че здравето му е влошено.

препоръчано

Това се случи, след като 72-годишният руски президент призна по време на телевизионна среща, че редовно се подлага на медицински прегледи в болница в Москва. 

“Лекарите от Централната клинична болница, където редовно минавам през всякакви прегледи, препоръчват също така да си поставям ваксини местно производство“, каза руският държавен глава.

В срещата участва и министърът на здравеопазването на Русия Михаил Мурашко, който подкрепи призивите на своя началник хората да се ваксинират.

Вниманието обаче бързо беше привлечено от коментарите на Путин след години на спекулации за неговото здраве, показва Нова телевизия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК