КРИЗА! Ето защо спира "Свилоза"! Бизнесменът Красимир Дачев с ексклузивни разкрития за сатрап от Северозапада

Икономика

КРИЗА! Ето защо спира "Свилоза"! Бизнесменът Красимир Дачев с ексклузивни разкрития за сатрап от Северозапада

214738
на 26.12.2017
КРИЗА! Ето защо спира Свилоза! Бизнесменът Красимир Дачев с ексклузивни разкрития за сатрап от Северозапада
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бизнесменът Красимир Дачев разкри защо "Свилоза" затваря врати. "Един директор от Северозападна България, който е по-силен от министър, предизвика това. Държавна фирма не си плати дълга, плати за 2015 г., а аз съм взел кредити за 2016 и 2017 година...", заяви Дачев.

препоръчано

"Всичко върви добре. Плащаме по 1000 лева бонуси, за последната година и половина сме дали милиард и половина на местните фирми, които ни обслужват и сега се появи един такъв, който ... Да не казвам какъв", обясни мажоритарният собственик на "Свилоза". 

"Всички тези хора са повече от министри. Те имат паралелни фирми, камиони, всичко", добави Дачев.

Той отсече, че не е ясно кога "Свилоза" ще отвори врати и ще започне отново работа. Там работят хиляди хора. Само в двора са около 500-600 души, а вътре – над 2000, допълни Красимир Дачев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с хороскоп за неделя - Раците да не взимат прибързани решения, Везните да не пътуват САМО В ПИК! Алена с хороскоп за неделя - Раците да не взимат прибързани решения, Везните да не пътуват
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК