КРИЗА: Старши-треньорът на Крумовград работил на ангария - Рибарски не взел нито лев

Футбол

КРИЗА: Старши-треньорът на Крумовград работил на ангария - Рибарски не взел нито лев

9469
преди 4 часа
КРИЗА: Старши-треньорът на Крумовград работил на ангария - Рибарски не взел нито лев
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Крумовград явно е в много тежка финансова криза, която със сигурност влияе на представянето на отбора. След като беше хит миналия сезон, в който завърши на престижното шесто място, сега тимът е сред застрашените от изпадане. 
 
Треньорът Атанас Рибарски обаче да продължава да се ползва с доверието на шефовете и главната причина за това е, че работи без заплата в клуба, пише "Мач Телеграф".

препоръчано

Той не е взел нито лев от назначението си в Крумовград поне до миналата сряда и реално работи на ангария за клуба. 
 
Наставникът е притиснат и от факта, че футболистите му не взимат редовно месечните си възнаграждения, което със сигурност сваля мотивацията им. Последните проблеми пък са свързани с наетите квартири в Пловдив, в които живеят футболистите. Оказа се, че наемите не са плащани и хазаите вече искат да гонят играчите.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК