Криминалисти от София задържаха 36-годишен мъж за убийство

Крими

Криминалисти от София задържаха 36-годишен мъж за убийство

13914
на 25.06.2019
Криминалисти от София задържаха 36-годишен мъж за убийство
Автор:   ПИК

Полицията задържа 36-годишен мъж за убийство, съобщиха от МВР.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

На 21 юни, малко след 23 часа, в полицията бил получен сигнал за починал в двора на къщата си в село Априлово, общ. Горна Малина. Незабавно на място са изпратени автопатрул на РУ – Елин Пелин и екип на Спешна помощ, който констатирал смъртта на 58–годишния мъж. При извършения оглед са установени следи от насилие.

В резултат на предприетите незабавни издирвателни действия било установено, че след употреба на алкохол и възникнал скандал от битов характер между жертвата и 36-годишен жител на същото село, по-младият нанесъл удари по главата и тялото на опонента си.

По случая е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани на Окръжна прокуратура – София. На задържания е наложена мярка за неотклонение до 72 часа.

Работата по случая продължава.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО) Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК