Куба свали митата за внос на храна и лекарства

Америка

Куба свали митата за внос на храна и лекарства

6838
на 15.07.2021
Куба свали митата за внос на храна и лекарства
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Куба временно свали митата при внос на храни, лекарства и други жизнено необходими стоки след скорошните антиправителствени протести, предаде Би Би Си.

препоръчано

От следващия понеделник няма да има ограничения за подобни стоки, внасяни от пристигащи на острова кубинци, до края на годината.

В неделя хиляди излязоха на улиците на протести заради недостига на храни и лекарства и увеличението на цените, както и заради правителствената политика за справяне с COVID-19.

Едно от исканията бе хората, пристигащи в Куба, да могат да внасят ключови стоки без да плащат мита, информира БНР.

Десетки са арестувани в цялата страна след неделя. Във вторник властите потвърдиха и за една жертва по време на протестите. Неразрешените от властите демонстрации са незаконни и рядко се случват, отбелязва Би Би Си.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК