КУЛТОВО! Съсипаха "Ники иска да пътува" за равноотдалечения премиер на ПП (ВИДЕО)

Епицентър

КУЛТОВО! Съсипаха "Ники иска да пътува" за равноотдалечения премиер на ПП (ВИДЕО)

114859
преди 4 часа
КУЛТОВО! Съсипаха Ники иска да пътува за равноотдалечения премиер на ПП (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тезата за равноотдалечения премиер, с цялата си липса на нормална политическа логика, рухна тази сутрин. Дори и тези хора да са били равноотдалечени, вече със сигурност не са, след като - по самопризнанията на самия Денков, той си говори с тях, а ние дори не знаем кои са те. Това коментира на страницата си във Фейсбук политикът от ГЕРБ и бивш министър на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

препоръчано

Повод за думите му е телевизионният сблъсък между колегата му Росен Желязков и неговия опонент - бившия премиер от ППДБ Николай Денков. Запитан от Желязков кой е "равноотдалеченият" кандидат за премиер на ПП, Денков се впуска във витиевато обяснение, започвайки с Кировото "Това, което искам да кажа". Според него "има хора с такъв профил", с които той бил разговарял "лично".

"Когато е необходимо, ще бъдат сложени на масата на преговорите, но няма да ги казвам сега", запъна се Денков.


 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 130
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК