КУЛТОВ КОМЕНТАР! Борислав Цеков за "Голямото плюскане" в Галерията: Протестърката и пишман културтрегерка Бубнова и нейните съселяни се събрали на селяндурско сборище. Може би оригването на парвенютата е божествен отглас?

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

КУЛТОВ КОМЕНТАР! Борислав Цеков за "Голямото плюскане" в Галерията: Протестърката и пишман културтрегерка Бубнова и нейните съселяни се събрали на селяндурско сборище. Може би оригването на парвенютата е божествен отглас?

59664
на 26.11.2018
КУЛТОВ КОМЕНТАР! Борислав Цеков за Голямото плюскане в Галерията: Протестърката и пишман културтрегерка Бубнова и нейните съселяни се събрали на селяндурско сборище. Може би оригването на парвенютата е божествен отглас?
Автор:   ПИК

Култов коментар направи на страницата си във Фейсбук юристът Борислав Цеков, който се подигра жестоко с "Голямото плюскане" на софрата насред Националната художествена галерия на група "избрани" хора. Агенция ПИК преди всички разпространи срамните снимки и популяризира меко казано нелепата идея да се яде и пие в храма на изкуството. 

препоръчано

По-рано днес изпълняващата длъжността шеф на галерията Яра Бубнова даде брифинг, на който обясни, че негативните коментари са от злоба и неразбиране, а месата по масите били не просто плюскане, а послание за екплоатирането на жената и противопоставянето на човешкото и романтичното. 

Ето какво написа на страницата си Цеков: 

Протестърката, трудоустроена на държавна хранилка в Националната галерия, казала била днес, че негативните реакции на скандалното плюскане били от "завист и неразбиране". Чухте ли, госпожи и господа? Това, че не харесваме селяндурското сборище, орагнизирано от въпросната пишман културтегерка и нейни съселяни, било от завист. И защото нищо не разбираме. Те не били плюскали сред кичозни телеса и месища. Това месо било "взаимодействието на човешкото и противопоставяне на романтичното". Още малко ще се окаже, че като са се оригвали селските парвенюта около софрата, това е било божествен отглас от дълбините на творческата душевност.

Селяндурщината в държавата става все по-нагла и безпардонна. Отпред "бронзовата къща" - онзи уродлив цирей на провинциалната винкел-халтура. А вътре - примитивно мляскане около варварско капище. В това превръщат България цялата тази пасмина от соросоиди, протестъри и тям подобни дребни душици с фарфаронски претенции. Дъно! И оставка на протестърката!

Сподели:
Бомба x
Какво да правим, за да постигнем перфектно тяло за лятото Какво да правим, за да постигнем перфектно тяло за лятото
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Звезда от Откраднат живот тайно стана майка за втори път САМО В ПИК TV: Звезда от "Откраднат живот" тайно стана майка за втори път
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това