Куркински за Борисов: Усещам човещина в думите на премиера. И това не е сухо, по задължение, като при други лидери

Политика

Куркински за Борисов: Усещам човещина в думите на премиера. И това не е сухо, по задължение, като при други лидери

91240
на 12.04.2020
Куркински за Борисов: Усещам човещина в думите на премиера. И това не е сухо, по задължение, като при други лидери
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

„Одобрявам мерките. Одобрявам също и деликатното отношение към православната църква. Това заяви известният актьор и режисьор Мариус Куркински.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

„Хора страдат реално, има много хора, които са много натоварени в момента - лекари, доброволци, като че ли за театър много не е редно да се говори, нека да мислим за днешния ден. Хората, които управляват, са демонстрирали вече своето отношение към театъра, това не е новост. Времето  е такова, че не е случайно, че тези хора са поставени в момента, усещам личен фактор, човечност в изявленията на премиера. Това не е просто така, по задължение, сухо, както при някои световни лидери. Има искра човечност!“, казва Куркински.

Той е съгласен, че не може да се затварят храмове.

„Това значи ние да се отречем като същества, като държава, като народ, като всичко. Това трябва да се разбере. Аз не мога да давам съвети какво да се прави, защото съм обикновен човек, а църквата има своята история, тя има в себе си премъдрост и прави всичко по внушение на Светия дух. Апелирам към хората да се въздържат от коментари за православната църква, камо ли да употребяват необмислени, цинични и обидни думи! Моля ви, не го правете, това е много лошо! Аз уверявам всички, че църквата прави каквото е необходимо и толкоз. В това съм напълно уверен, наистина апелирам към внимателно следене на нейните действия. Същото извършва и правителството“, смята той.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК