Къванч Татлъту се размина със затвора заради укриване на данъци

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Къванч Татлъту се размина със затвора заради укриване на данъци

3848
на 14.01.2021
Къванч Татлъту се размина със затвора заради укриване на данъци
Автор:   ПИК

Съдът в Турция се произнесе във връзка с делото, в което актьорът Къванч Татлъту бе обвинен в укриване на данъци. След като прокурори твърдяха, че звездата е нарушавал данъчното законодателство през 2012 и 2013 г., присъдата му можеше да достигне до 10 години затвор.

препоръчано

Самият актьор така и не уважи присъствено заседанието. Вместо това на терен се появиха защитниците на екранния Мехмет от "Перла".

Те твърдяха, че и Татлъту е бил измамен от своя счетоводител, който впоследствие се укрил в САЩ. Чаровният актьор не бил и единствената популярна личност, опарена от въпросния престъпник.

Всичко това наклони везните в полза на Татлъту и така той бе оправдан. Според съдебното решение, налице няма достатъчно доказателства за извършено престъпление, предаде "Монитор".

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 275
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това