Вход
София
Времето в София -7 o C

КЪРВАВИ СЛЕДИ! Полицаи търсят таен ключ, ползван от убиеца Викторио

КЪРВАВИ СЛЕДИ! Полицаи търсят таен ключ, ползван от убиеца Викторио

на 04.11.2018
39518
11
КЪРВАВИ СЛЕДИ! Полицаи търсят таен ключ, ползван от убиеца Викторио
Автор: ПИК
04.11.2018
11
39518

Полицията търси таен ключ, ползван от Викторио, който уби приятелката си Дарина в столичния квартал "Надежда 2". Предполага се, че мъжът тайно си е извадил дубликат от апартамента на приятелката си, преди да се скарат окончателно и той да напусне, връщайки й ключовете за апартамента. Вероятно именно с дубликата Викторио е проникнал в жилището във фаталния ден, пише столичен всекидневник.

До тази версия те стигат, след като ченгетата разбират, че при предишен скандал Дари прибира връзката с ключове за дома си на ул. "Бели Дунав" от бащата на детето. Първоначално се твърди, че до срещата между Викторио и Дарина в понеделник се стига след разговори по телефона между двамата.

"Ако това е така, жертвата трябва да му е отключила и да е била с лице към Викторио. Това не обяснява куршума в тила. Медицинска експертиза ще доказва и кой от двата куршума я улучва първо", коментират експертите.

По този начин се обяснява и краткостта на срещата между двамата - Викторио престоява не повече от 4 минути в апартамента, което означава, че нормален разговор не е имало, а той директно е стрелял. Тъй като са били само двамата и няма други свидетели, редица експертизи ще установяват с лице или с гръб е била Дарина към вратата, тъй като единият от куршумите попада в тила й. Ако е била в гръб, това на практика означава, че няма как да е посрещнала Викторио на вратата, а много по-вероятно е той да е влязъл с въпросния ключ дубликат, който може да е извадил по-рано, за да е сигурен, че ще може да вижда детето си.

"Длъжни сме да работим по всички версии, а не само по думите на обвиняемия. Тепърва ще бъде направен следствен експеримент, който да изяснява обстоятелствата, тъй като никой не знае какво се е случило между тях", категорични са разследващи.

От разпитите на почернените близки става ясно, че Дарина ги е успокоявала във фаталния ден, че нищо няма да й се случи, защото Викторио няма как да влезе и вратата ще бъде заключена. Затова и ако бъде открит ключ дубликат, на практика ще бъде доказана планираността на убийството, за която говорят близки до Дари и малката Никол, смятат експертите.

БРУТАЛЕН И РЕВНИВ: Викторио следял Дарина денонощно - анаболите побъркали младия мъж?

БРУТАЛЕН И РЕВНИВ: Викторио следял Дарина денонощно - анаболите побъркали младия мъж?

Викторио Александров, който уби приятелката си и...

на 02.11.2018

До момента Викторио твърди, че не помни нищо от убийствата. Адвокатката му настоява за психиатрична експертиза, като целта й е да докаже временна невменяемост на клиента. Очакват се кръвни проби за алкохол и наркотици, както и графологична експертиза на писмото, в което Викторио се кълне, че нищо няма да направи на детето си и че майката Дарина му е посягала й и затова я убил.

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 21131
архив

Един габровец се качил на покрива на къщата си за да го поправи защото била се счупила една керемида. По едно време се подхлъзнал и взел да пада надолу. Прелитайки обаче до прозореца той извикал на жена си: "Женоо, днес готви за един по малко!"

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Зам.-министър Начева показва старта на електронните направления, хартиеният носител засега остава (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Възможно ли е жена да си докара 134 оргазма
x