Кърваво зрелище при масов бой в "Столипиново“, има арестувани

Крими

Кърваво зрелище при масов бой в "Столипиново“, има арестувани

34946
на 15.07.2024
Кърваво зрелище при масов бой в Столипиново“, има арестувани
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Масов бой хвърли в потрес служителите на реда в Пловдив. Екшънът се разиграл в събота срещу неделя в квартал "Столипиново". 

препоръчано

На сигнала на тел. 112 се отзовали униформени от Шесто РУ, а впоследствие са насочени и придадени сили от други три районни управления в града и Жандармерията, за да могат да потушат конфликта.

В резултат на полицейските действия кървавата саморазправа е прекратена. В болница е транспортиран пострадал 30-годишен участник, а трима инициатори на конфликта са арестувани.

Мъжете, които са на 35, 38 и 55 години, са с криминални регистрации и осъждани. Срещу тях вече е образувано досъдебно производство, уведомена е Районната прокуратура.

Според информация от очевидци, конфликтът е бил изключително мащабен, като се е проляла много кръв, разказва пък "Марица“. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК