КЪСМЕТЛИЯ: Авджия оцеля след нападение на глиган в Родопите

Инциденти

КЪСМЕТЛИЯ: Авджия оцеля след нападение на глиган в Родопите

12607
на 19.12.2022
КЪСМЕТЛИЯ: Авджия оцеля след нападение на глиган в Родопите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Медик-авджия оцеля, след като по време на лов глиган го рани тежко. Смолянският стоматолог излязъл на ловен излет край село Загражден.

препоръчано

Медикът стоял на пусия над дере, когато на няколко метра над него минал глиган, пише за случката в. "Марица".

Мъжът стрелял, но голямото животно внезапно обърнало посоката и се засилило срещу него. Настигнало го и започнало да го удря с глава. Глигите разкъсали дрехите му и му нанесли травми по тялото. Спасило го ловно куче, което нападнало глигана и мъжът успял да се измъкне.

Раненият д-р Радослав Хаджиев е транспортиран в смолянската болница с линейка и е настанен за лечение, потвърдиха от дружинката. Ловците казват, че медикът вече е добре, изписан е и е на домашно лечение.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК