ЛАВИНА: Пореден напуснал партията на Слави Трифонов, учредител от Каварна: Всичко е на тъмно! Събраха се политически номади, лицемери и лъжци (СНИМКА)

Акценти

ЛАВИНА: Пореден напуснал партията на Слави Трифонов, учредител от Каварна: Всичко е на тъмно! Събраха се политически номади, лицемери и лъжци (СНИМКА)

67279
на 04.03.2021
ЛАВИНА: Пореден напуснал партията на Слави Трифонов, учредител от Каварна: Всичко е на тъмно! Събраха се политически номади, лицемери и лъжци (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Поредно знаково лице напуска партията на Слави Трифонов "Има такъв народ". Затова съобщи самият той и изложи подробно мотивите си, които са подобни на "колегите" му от структурите в няколко градове досега, видя ПИК.

препоръчано

Преди седмица чалгарят от Учиндол бе зарязан от партийните си шефове в Плевен и Бургас, а по-рано днес и в Монтана и Хасково. Сега пък го напуска един от учредителите на партията му в Каварна, който още преди дни е разкрил причините са това. Деян Дуков е категоричен, че е свидетел на потъпкване на ценности и опорочаване на уж добрите идеи от основаването на формацията в полза на хора, жадни за власт. 

Ето пълното му писмо:

ЗА ПОДМЯНАТА “Има такъв народ “ и как основополагащите принципи залегнали в създаването на партията са потъпкани тотално!

Казвам се Деан Дуков от гр. Каварна.
Доброволец от така наречения “референдум на Слави“, по-точно един от двамата, които организираха провеждането на референдума, както и предаването на хиляди протоколи от него на територията на нашата община, член и учредител на ПП “Има такъв народ “.

С времето припознаваш свои възгледи и идеи в група от хора с които желаеш заедно да извършиш нещо заедно ЗА-ЕДНО, ЗА.......ЕДНО, за една цел - било борба в определена кауза или борба за справедливост. В случая борбата и каузата се наричат България!

С голяма доза тъга и гняв наблюдавам как поредното начинание се преиначава, опорочава, маргинализира в “полза” на шепа жадни за внимание и власт хора, които през годините смениха всички възможни партийни цветове! И сега подмолвно с лъжа, обвита в мистерия и тайни договорки, след няколко дни ще ни молят да се припознаем в тях като “наши”кандидати, които да ни представляват в парламента!

По същество:
Когато се организираше и събираше подписката за учредяване на ПП “Няма такава държава“, която по късно се превърна в “Има такъв народ“
мой приятел пожела да се видим, защото негов съученик от Добрич, а именно - сегашния областен координатор на партията за обл. Добрич Дилян Господинов, му беше предложил да бъде общински координатор за Каварна. Същото предложение има и друг съученик, само, че за общ. Балчик.

Предложението в Каварна се предостъпи на мен, знаейки че от години съм съмишленик в дейността на екипа на Слави, свързана по-специално с провеждането на референдума. Но аз отказах и му споделих аргументите си, с които той също се съгласи, но обединени, си обещахме да работим заедно.

И така макар и за кратко по схемата на назначение от областния вожд той беше общински координатор. Месеци по-късно аз прочитам в социалните мрежи, че координатор вече е Дарина Аргирова - спорна личност в политическия живот на Каварна, преминала през сериозни катарзиси в политическите си убеждения през годините - от член функционер на ПП Атака, общински лидер ПП ДСБ и кандидат за народен представител, многократен кандидат за общински съветник от много и различни формации!!!
Назначаването на Дарина Аргирова е по предложение от Благоевград към областния Дилян Господинов, с което той се съгласява и след консултация по телефона със своя съученик от Каварна вземат решението за новото назначение.

Всичко това се случва БЕЗ ЗНАНИЕТО НА НИКОЙ ОТ УЧРЕДИТЕЛИТЕ И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА!!!
След неуспешните ми опити да предизвикам събрание на което да обсъдим всичко случващото се, ми се каза  “трябва областния да каже кога можем да се съберем“.
Областният ще ни дава разрешение за общинска сбирка???
Не веднъж използвам думата “НАЗНАЧЕНИЕ“, защото след многократните ми опити и сигнали до областния, също така и до арбитражната комисия на партията в София, всички мои въпроси бяха останали без отговор и пълно неглижиране!!!
В обл. Добрич вече имаме и листа за кандидат народни представители и пак всичко се СЛУЧВА НА ТЪМНО БЕЗ НОМИНАЦИИ, БЕЗ НИТО ЕДНО СЪБРАНИЕ!!!
Аз самия научих кандидатите от официалната страница на РИК.
Даже да ни се представи от кумова срама и областен и общински координатор не се е опитвал!!!!

На мое желание да срещна и запозная с областния, да посетя офиса в Добрич, той ми отвърна “по какъв въпрос??? "И за всякакви въпроси се обърнете към общинския координатор. Той вече е недосегаем, с него не може току-така да се разговаря, пък било то и от учредител на партията!!!

Общо взето всички, които се трудихме и защитаваме каузите на екипа на Слави след създаването на политическия проект, вече бяхме изтикани в ъгъла и лишени от елементарна информация дори за процесите, които се случват в партията. Вълната беше яхната от другите, непознатите! Тези, които заедно рамо до рамо събирахме декларации по време на референдума, вече ги нямаше. Те бяха умело отблъснати и заглушени и това се случва в много области на България, не е само Добрич!!!
Дойде редът на:
ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НОМАДИ, НАГАЖДАЧИТЕ, ЛИЦЕМЕРИТЕ, ЛЪЖЦИТЕ, АЛЧНИТЕ, ЖАДНИ ЗА ВНИМАНИЕ И ВЛАСТ ЛИЧНОСТИ !!!
ПОЕЛИ ТОТАЛИТАРНО КОНТРОЛА ВЪРХУ ФУНКЦИОНИРАНЕТО НА ОРГАНИЗАЦИЯ, КОЯТО В СВОЕТО СЪЗДАВАНЕ ИМА ЗАЛОЖЕНИ КОРЕННО ПРОТИВОПОЛОЖНИ ПРИНЦИПИ И ВЪЗГЛЕДИ ОТ СЕГА ПРИЛАГАНИТЕ !!!
Мога да пиша още много дълго и подробно за случващото се, но ще се спра до тук.
Желая успех на ПП “Има такъв народ “ на предстоящите избори в национален план, на местен знам какво ще се случи, нищо....
Но вече ми писна все да избирам, както и този път “ПО-МАЛКОТО ЗЛО“.

http://v.piktv.bg/f/videos/11/piktv_82f3be8a3ab773005c60c322f379ba47.mp4?fbclid=IwAR3gjuzNpIigYr7zA0gxfW9wS68G67upIzz4uoCrNdWx59ZVOo8pmhlgFCc

вв

Сподели:
Бомба x
СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО)
ново
Днес: 165
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това