Лазар Лазаров: Кабинетът „Донев 2” ще направи вариант на бюджет към края на мандата си

ГОРЕЩО
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Вижте разпита на бизнесмена, изнудван от Ибрямов за пари! Мирослав Тодоров пред ДАНС: Джейхан ми каза, че им трябват 9,5 млн. лв. за купуване на гласове (ДОКУМЕНТИ) САМО В ПИК TV! Социологът от "Галъп" Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако... ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Делян Добрев: Не съм виждал такова чудо като ППДБ - лява и дясна партия в предизборна коалиция. Заради различията си нямат обща икономическа програма (ВИДЕО) САМО В ПИК! Георги Марков НАСМЕТЕ анонимничката на ген. Атанасов - припомни 15 реплики на евролидери към Борисов, за които Кирчо и Химика не могат и да си мечтаят СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ! Илхан Кючюк купил палат в "Симеоново" с рушвета от 1,5 мн. евро за доклада за Северна Македония? (СНИМКИ)
Политика

Лазар Лазаров: Кабинетът „Донев 2” ще направи вариант на бюджет към края на мандата си

6478
на 04.02.2023
Лазар Лазаров: Кабинетът „Донев 2” ще направи вариант на бюджет към края на мандата си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В рамките на обществения сектор има двуцифрени увеличения на работните заплати. Държавата е увеличила минималната работна заплата с 20 на сто на годишна база, с което равнището на натрупаната инфлация е изцяло компенсирано. Това коментира пред Нова телевизия социалният министър Лазар Лазаров.

препоръчано

Той обясни, че правителството „Донев 2” ще направи вариант на бюджет към края на мандата си. „Ние ще направим бюджет, който ще отразява действащото законодателството. Ще има значителен ръст в разходите, особено на социалните”, уточни Лазаров.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът от Галъп Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако... САМО В ПИК TV! Социологът от "Галъп" Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако...
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК