Лев Инс вече е на международните пазари

ГОРЕЩО

Лев Инс вече е на международните пазари

1749
на 23.02.2021
Лев Инс вече е на международните пазари
Автор:   ПИК

На проведена среща с участието на офисите на ЗК „Лев Инс“ в европейските страни и повече от 300 служители от централния офис и териториалните структури на дружеството, се взе решение датата 21.02.2021 г. да се приема за повратна точка и начало на нова епоха в историята на компанията. В онлайн събитието участваха израелските акционери, които потвърдиха, че целта на създаването на компанията преди 25 години намира своето измерение сега стъпвайки на европейския пазар.

препоръчано

Орен Елимелех – партньор на ЗК „Лев Инс“ е още по-уверен, че със своята експертиза и заедно с мениджмънта в София и офисите в Гърция, Италия, Румъния, Германия, Швеция, Испания, Полша и Великобритания ще постигнем стратегическата цел в киберзастраховнето.  Започнахме преди близо 3 години, с намерението да се позиционираме като неконвенционален бранд на киберзастрахователния пазар в Европа, днешните изследвания показват, че подходът ни е актуален. Благодарение на собствения ни високотехнологичен център по киберсигурност (SOC) и международен колцентър, постигнахме изпреварващо пазара стратегическо позициониране.

Вече успешно работим с най-големите корпоративни клиенти в Полша, Италия и Гърция и получихме сериозна оценка относно иновативните ни решения от малкия и среден бизнес.

На емблематичната ни среща получихме одобрението и подкрепата на Дан Шомон – политически консултант на президента Барак Обама и консултант по развитието на международния бизнес.

„Впечатлен съм, че Лев Инс работят изпреварващо, създавайки решения за малкия и среден бизнес в предизвикателната за всички пандемична ситуация, което е добро социално и бизнес бъдеще.” – сподели Дан Шомон след срещата.

 

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това