Легия "Антимафия" пред ПИК: Очакваме Цацаров да си свърши работата и с Фидосова

ЧАС ПИК

Легия "Антимафия" пред ПИК: Очакваме Цацаров да си свърши работата и с Фидосова

25114
на 05.06.2013
Легия Антимафия пред ПИК: Очакваме Цацаров да си свърши работата и с Фидосова

БМВ на НСО докара зам.-шефката на групата на ГЕРБ в парламента

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

 

препоръчано

"Очаквам главният прокурор Сотир Цацаров и колегите му да приключат бързо проверката срещу Искра Фидосова. Прокуратурата работи бързо и се надявам и сега да стане така". Това заяви преди мунити пред ПИК Петър Якимов, говорител на Българска легия "Антимафия".

 

Преди двайсетина дни "Антимафия" сезира прокуратурата със сигнал, че Фидосова е извършила престъпления срещу данъчната и финансовата система в страната. Към него е прикрепено банково бордеро, че Фидосова е получила 150 000 лв. по договор за наем от сметопочистващата фирма "Титан АС". Приложена била и декларацията за конфликт на интереси на Фидосова, където транзакцията била укрита.

 

Легия "Антимафия" съобщи, че прокуратурата разследва бившата депутатка от ГЕРБ Искра Фидосова за пране на пари и бившия вътрешен министър Цветан Цветанов за осуетяване на наказателно преследване срещу нея.

 

"Към този момент все още не съм получил отговор от прокуратурата, с който да ме уведомяват докъде е стигнала проверката срещу Фидосова", обясни Якимов.

 

"Надявам се прокуратурата и съдът да си свършат работата с Цветан Цветанов, след като той се отказа от имунитета си", подчерта Якимов.

 

Тази сутрин Фидосова пристигна омърлушена в Народното събрание. Тя бе докарана с БМВ на НСО, също като Цветанов, само че зад нея нямаше стена от гардове.

 

"На Фидосова охрана не й трябва. Достатъчно силна е, за да помете всеки, който й се изпречи на пътя", коментираха кибици докато я гледаха как слиза от държавната кола.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... (ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК