Лекар от Благоевград се зарази от COVID-19 след поставена ваксина

ГОРЕЩО

Лекар от Благоевград се зарази от COVID-19 след поставена ваксина

13111
на 19.01.2021
Лекар от Благоевград се зарази от COVID-19 след поставена ваксина
Автор:   ПИК

Двама лекари от реанимацията, един от онкологично отделение и две медицински сестри в Благоевград са заразени с коронавирус. Единият медик се е разболял десет дни след поставяне на първата доза от ваксината срещу CFVID. Едва 15 процента от персонала са се имунизирали. 

препоръчано

Случаите на заразени медици в болницата по онкология са установени след проява на симптоми. 

В момента тримата болни лекари са настанени в COVID-отделението на онкологичната болница. Засега състоянието им не е тежко. 

"Колегата е бил в инкубационен период, не се е усетил, не е имал никакви симптоми. Направихме ваксинацията и след това прояви симптоми, според мен причината не е ваксината", обясни пред БНР директорът на лечебното заведение д-р Георгиев.

20 са ваксинираните до този момент медици и служители в общинската онкологична болницата в Благоевград, което е по-малко от 15 процента.

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 299
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това