Лидерът на "Възраждане" за балотажа: Няма как да подкрепим Радев

Акценти

Лидерът на "Възраждане" за балотажа: Няма как да подкрепим Радев

146706
на 20.11.2021
Лидерът на Възраждане за балотажа: Няма как да подкрепим Радев
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гледах спора между Радев и Герджиков. Видях един възпитан разговор между представители на двете фракции на американското посолство, които ни предлагат да "изберем" в неделя. Очевидно е, че 32 години след като уж започнахме да живеем в "демокрация", изборът ни за пореден път се свежда до предварително подготвени "алтернативи". Това удивително ми напомня на "изборите" преди 1989 г., когато режимът също предлагаше два избора - БКП или БЗНС.

препоръчано

Това написа в социалната мрежа лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов. Той коментира още:

"Много хора не спряха да ме питат кого ще подкрепим в неделя и за кого ще призовем нашите избиратели да гласуват. Припомням, че непоискана подкрепа не се дава, а и няма как да подкрепим Радев, който наложи брутални ограничения в обществото ни и продължава упорито да ги налага - нещо, срещу което ние се борим и ще се борим с всички средства. Що се отнася до избирателите ни, винаги съм ги призовавал да гласуват само за Възраждане. За нас гласуват умни, образовани и достойни българи, пред които се прекланям, и съм сигурен, че заедно с тях сме достигнали до едни и същи изводи".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК