Лидерът на ДПС в Перник напуска политиката ден след скандалните изказвания на Карадайъ в Турция

Акценти

Лидерът на ДПС в Перник напуска политиката ден след скандалните изказвания на Карадайъ в Турция

69161
на 08.06.2021
Лидерът на ДПС в Перник напуска политиката ден след скандалните изказвания на Карадайъ в Турция
Автор:   ПИК

Лидерът на ДПС в Перник напуска политиката ден след скандалните изказвания на Мустафа Карадайъ в Турция. "Понякога трябва да избереш личното щастие пред химерата да заемаш някаква длъжност, за да си частица от нечий пъзел в стремежа му към някакви негови цели. Очевидно за 20 години в ДПС не успях да преборя предразсъдъците", обяснява мотивите си в профила си във "Фейсбук". Засега тя премълчава дали решението й е свързано с дейстията на Карадайъ в Турция.

препоръчано

Ето какво написа Боряна Методиева в социалната мрежа:

Животът е поредица от избори. Понякога трябва да избереш личното щастие пред химерата да заемаш някаква длъжност, за да си частица от нечий пъзел в стремежа му към някакви негови цели. Очевидно за 20 години в ДПС не успях да преборя предразсъдъците, в област Перник. Това доведе до моето решение да бъда в ролята на наблюдател, а не на пряк участник в предстоящите парламентарни избори. Надявам се да изберем достойни хора, независимо от партийната им принадлежност, които да милеят за областта. А не хора, за които Перник е временна спирка по пътя на политическата им кариера. Надявам се тези, които станат наши избраници, да направят живота ни малко по-добър. Перник трябва да бъде представляван от перничани!

Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 184
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това