Ликвидираха елитния офицер от ВСУ - майор "Хабиб"

Европа

Ликвидираха елитния офицер от ВСУ - майор "Хабиб"

58316
на 13.02.2024
Ликвидираха елитния офицер от ВСУ - майор Хабиб
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Руската армия ликвидира офицера от украинските въоръжени сили Андрей Литюга с позивна "Хабиб". Това написа в своя канал в Telegram председателят на Координационния съвет за интеграция на нови региони към Обществената камара на Руската федерация Владимир Рогов.

препоръчано

Според него в зоната на СВО е бил убит офицер от Центъра за специални операции "Восток" - майор с позивен Хабиб.

Литюга е участвовал в бойните действия в Донбас от 2014 г., както и в контранастъпленията през 2022 г. в Харковска област.

В рамките на операцията е командвал спецназ група под ръководството на ген. Олександър Сирски, който бе назначен преди дни за главнокомандващ Въоржените сили на Украйна на мястото на Валерий Залужни.

32-годишният Литюга, родом от Суми, е бил ликвидиран на 11 февруари 2024 г.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК