Ликвидираха елитния офицер от ВСУ - майор "Хабиб"

Европа

Ликвидираха елитния офицер от ВСУ - майор "Хабиб"

55747
на 13.02.2024
Ликвидираха елитния офицер от ВСУ - майор Хабиб
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Руската армия ликвидира офицера от украинските въоръжени сили Андрей Литюга с позивна "Хабиб". Това написа в своя канал в Telegram председателят на Координационния съвет за интеграция на нови региони към Обществената камара на Руската федерация Владимир Рогов.

препоръчано

Според него в зоната на СВО е бил убит офицер от Центъра за специални операции "Восток" - майор с позивен Хабиб.

Литюга е участвовал в бойните действия в Донбас от 2014 г., както и в контранастъпленията през 2022 г. в Харковска област.

В рамките на операцията е командвал спецназ група под ръководството на ген. Олександър Сирски, който бе назначен преди дни за главнокомандващ Въоржените сили на Украйна на мястото на Валерий Залужни.

32-годишният Литюга, родом от Суми, е бил ликвидиран на 11 февруари 2024 г.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за 20 февруари - проблеми връхлитат Овните, денят е успешен за Близнаците Хороскопът на Алена за 20 февруари - проблеми връхлитат Овните, денят е успешен за Близнаците
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова пред ПИК TV: Мария Габриел е по-близо до ППДБ. Отношенията в сглобката са лоши, а ГЕРБ готви... (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова пред ПИК TV: Мария Габриел е по-близо до ППДБ. Отношенията в сглобката са лоши, а ГЕРБ готви... (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК