Вход
София
Времето в София 11 o C

Лили Иванова отлага и турнето догодина - примата не искала да пее в полупразни зали

Лили Иванова отлага и турнето догодина - примата не искала да пее в полупразни зали

на 29.09.2020
19702
0
Лили Иванова отлага и турнето догодина - примата не искала да пее в полупразни зали
Автор: ПИК
29.09.2020
0
19702

Лили Иванова отлага и турнето си през 2021 г. Основната причина е пандемията с налагащите се мерки за сигурност и най-вече зрителите да са през място. Примата на примите не искала залите, пред които пее, да са полупразни, но и не желаела нейните изяви да са повод за нарушаване на мерките за безопасност. Тя смята, че трябва да бъде за пример и в това отношение, макар досега да не си е пуснала снимка с маска.

Лили Иванова слабее с турска диета. Вижте тайната

Лили Иванова слабее с турска диета. Вижте тайната

Лили Иванова е еталон за съвършена фигура в родните...

на 04.09.2020

Тази година Лили отложи турнето си, като старта му го прехвърли за февруари 2021 г. Само до края на юли трябваше да направи 18 концерта, а след това да продължи и с пространна втора част от тура. Сега обаче се налага да отложи и вече отложения тур. Като ще се наложи отново да пренареди концертите. А и да бъде създадена процедура за връщане на парите и презаверка на билетите. Екипът на Лили обаче я убедил да размисли още известно време дали все пак да не остави някои от изявите в по-големите зали, пише "Телеграф".

Лили искала да запази само няколко прояви през декември догодина. Като на първо място ставало въпрос за концерти в зала 1 на НДК и прояви в Пловдив. Освен това от екипа й сметнали, че може да има и концерти на открито в летни театри и удобни заведения.

Очаква се тези дни Лили да оповести окончателното си решение, засега тя държала да няма нито един концерт преди декември 2021 г.

Тази година освен издаването на диск със записи от миналогодишните й концерти в НДК, Лили смята да пусне и луксозен мултимедиен проект, включващ албум със стари снимки и спомени, разговори с различни журналисти и др.

Част от тези снимки примата вече публикува в социалните медии, а за другата феновете трябва да почакат.

Сподели:
свързани новини
Примата Лили Иванова с емоционален поздрав за Съединението Примата Лили Иванова с емоционален поздрав за Съединението
Примата на българската популярна музика Лили Иванова...
на 06.09.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34715
архив

- Какво ми разправяте, че дрехата е чиста вълна! Вижте какво пише на етикета - 100% памук! - А, това е за да лъжем молците.

x
Борисов: Трябва да насочим вниманието си към възрастните и болните! Агресията на противниците ни плаши хората и показва истинските им лица (ВИДЕО)
x
Тези зодии се влюбват сляпо
x