Лили цака пенсионери с билети по 200 лева 

РЕТРО

Лили цака пенсионери с билети по 200 лева 

27165
на 06.01.2021
Лили цака пенсионери с билети по 200 лева 
Автор:   "Ретро"

След неработната 2020 г. Лили Иванова с нови сили ще щурмува сцената още през идния февруари. Примата официално оповести, че тръгва на национално турне, което ще продължи рекордните 6 месеца. Това се налага, за да има достатъчно време между датите на концертите певицата да си почива и да възстановява гласа си.

препоръчано

Стартът на турнето ще започне от Видин на 24 февруари. Макар билетите да са в продажба, наша проверка установи, че интересът към събитието изобщо не е голям. До момента са продадени по-малко от 100 билета, при това от най-евтината ценова категория – тези от 30 лева. За пръв път Лили е по-благосклонна към почитателите си в провинцията и се е съобразила с техния по-нисък стандарт на живот. Затова най-скъпите пропуски за концертите ѝ в страната са 60 лева. Не така стоят обаче нещата за столичани. В Зала 1 на НДК естрадната звезда отново ще има 3 поредни концерта – на 17,18 и 19 март, а билетите за тях достигат 200 лева за бройка. Все още се намират и по-евтини варианти – по 80, 100 и 120 лева. „Колкото и да я обичаме, заради коронокризата не можем да си позволим толкова скъпи билети. Едва си плащаме сметките и отделяме за лекарства. Пенсиите ни са по 300-400 лева, как да дадем 200 за концерт, било то и на голямата Лили“, коментират нейни верни почитатели в пенсионна възраст в социалните мрежи.

След София грандамата на родната музика ще извива глас в Бургас, Сливен, Благоевград, Велико Търново, Добрич, Шумен, Русе, Хасково, Гоце Делчев, Самоков, Плевен, Варна и Пловдив, а финалът на турнето ще е на 6 юли в Пазарджик. Все още обаче съществува риск мащабният тур да пропадне, тъй като ситуацията с пандемията от Ковид-19 е променлива и е възможно отново да ескалира. Ако това се случи, Лили ще загуби милиони левове печалба и със сигурност ще трябва да плати неустойки на организаторите и рекламодателите, с които работи.

 

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 267
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това