Литекс се насочва към младата звезда на Локо (Пд)

Футбол

Литекс се насочва към младата звезда на Локо (Пд)

4089
на 27.01.2015
Литекс се насочва към младата звезда на Локо (Пд)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Новата звезда на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагерен е попаднал на мушката на още един от родните грандове, твърди "7 дни спорт".

препоръчано

Асеновградчанинът е хванал окото и на Литекс. Той е в полезрението на скаутите на ловчанлии от известно време, но засега "оранжевите" не са влизали в преговори с ръководството на пловдивчани за правата на младока. Миналия петък двата отбора се изправиха един срещу друг на "Лаута", като "черно-белите" спечелиха контролата с категоричното 3:0.

Карагерен игра през първото полувреме на спаринга и заедно със Спас Делев и Мартин Камбуров разнищиха отбраната на гостите. В договора на Карагерен е заложена откупваща клауза в размер на 300 000 евро, касаеща главно кандидатите от чужбина.


Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК