Лудогорец без Ангуло в първия мач срещу Дюделанж

Футбол

Лудогорец без Ангуло в първия мач срещу Дюделанж

4780
на 08.07.2014
Лудогорец без Ангуло в първия мач срещу Дюделанж
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

99% Лудогорец ще бъде без едно от новите си попълнения Брайън Ангуло за първия мач от Шампионската лига срещу Дюделанж. Разградчани се изправят срещу първенеца на Люксембург след седмица във втория предварителен кръг на надпреварата. Първата среща е на "Лудогорец Арена".

препоръчано

Ангуло обаче няма да вземе участие в мачовете, след като на практика почти не води подготовка с отбора. Той дойде след началото на тренировките и отиде директно при отбора в Смолян. След това пък визови проблеми го спънаха за лагера в Англия и на практика той тренира само с младежката формация. Стойчо Стоев обаче ще може да използва другите две нови попълнения - Анисе Абел и Вандерсон.

"7 дни спорт"


Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК