Лудогорец изхвърча с гръм и трясък от Шампионската лига! (обновена)

ЧАС ПИК

Лудогорец изхвърча с гръм и трясък от Шампионската лига! (обновена)

22142
на 21.07.2015
Лудогорец изхвърча с гръм и трясък от Шампионската лига! (обновена)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лудогорец отпадна във втория предварителен кръг на Шампионската лига след загуба с 1:2 на реванша срещу молдовския Милсами.

препоръчано

Молдовците победиха и в първата среща в Разград с 1:0.

Резултатът откри Вандерсон в 27-ата минута, а само 60 секунди по-късно Кожокари изравни. В 90-ата минута на мача Педру Рацу вкара второ попадение за своя отбор, който от 72-ата минута играеше с 10 човека след червен картон на Кожукари.

Разградчани започнаха силно, като веднага установиха абсолютен контрол върху топката. Вандерсон бе изведен в отлична позиция отдясно още в началните минути, но стреля покрай вратата.

По-късно и Марселиньо попадна на чиста позиция. Вандерсон центрира, Марселиньо бе оставен в пеналта напълно сам, но ударът му с глава бе някакси избит от вратаря.

Късметът на Милсами обаче не проработи в 27-ата минута. Кишада изведе Марселиньо, той финтира вратаря и върна към Вандерсон и той на празна врата не сбърка.

Напълно нелогично, домакините върнаха попадението още в следващата си атака. Буд бе изведен чудесно отляво и стреля. Стоянов изби топката, но тя падна на главата на Андронич, който я вкара във вратата.

Лудогорец продължи да доминира до края на почивката, като Вандерсон профука още едно чудесно положение, след като остана очи в очи с Мицу, не успя да го преодолее.

Противно на логиката, през второто полувреме темпото замря. Играчите на Лудогорец постепенно започнаха да се изморяват, което нямаше как да не даде отражение върху бързината на демонстрирания от тях футбол.

Буд дори бе близо в 62-ата мин, когато Буд левашки не успя да засече чудесно ниско центриране.

В 72-ата минута Милсами остана с 10 души, след като капитанът Кожокари получи втори жълт картон за безсмислено нарушение в средата на терена.

Това помогна на разградчани, които установиха почти тотален натиск. В 83-ата минута и реферът помогна на молдовците, след като не свири чиста дузпа за нарушение срещу Марселиньо.

В 89-ата мин. Милсами нанесе и вторият си удар. Домакините организираха чудесна контра, Заричнюк се оказа на крилото и пусна към Рачу, който напълно сам, нямаше как да сбърка 2:1.

Така "орлите" безславно и скоропостижно се сбогуваха с амбициите си за повторно участие в груповата фаза на Шампионската лига. Две поредни години Лудогорец направи великолепни резултати в евротурнирите, но на третата година ще трябва още в средата на юли да се съсредоточи върху битките по родните терени, след като в два мача с молдовския шампион записа две загуби.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК