Лудогорец с нов трансферен удар, взима бразилец

Световен футбол

Лудогорец с нов трансферен удар, взима бразилец

12278
на 01.09.2024
Лудогорец с нов трансферен удар, взима бразилец
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лудогорец ще осъществи нов трансферен удар преди затварянето на прозореца в България. Последният ден на трансферния пазар в страната е на 2 септември.

препоръчано

Българският шампион е на път да си осигури услугите на бразилското крило Ерик Маркус от Вашку да Гама. Бразилските издания пишат, че 20-годишният футболист ще премине под наем на „Хювефарма Арена“.

В договора между Лудогорец и Вашку да Гама ще има клауза, която ще позволява на разградчани да откупят изцяло правата на Маркус за сумата от 1,8 милиона евро.

За едногодишния наем българският клуб ще плати 150 000 щатски долара на Вашку.

Маркус, който преди две седмици отряза Лудогорец, тъй като не успя да се разбере за финансовите си условия с шампионите, този път е приел отправеното му предложение.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК