Лукас Подолски се връща в Арсенал

Световен футбол

Лукас Подолски се връща в Арсенал

4923
на 29.04.2015
Лукас Подолски се връща в Арсенал
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Наставникът на Интер Роберто Манчини разкри изключително зле пазената тайна за бъдещето на зимното ново попълнение на тима му Лукас Подолски. Той потъврди това, което всички отдавна знаеха - германецът се връща в Арсенал през лятото. 

препоръчано

Световният шампион с Бундестима така и не може да се наложи в състава на "нерадзурите". Снощи все пак той реализира победното попадение в мача с Удинезе, но дори и то няма да го задържи на "Сан Сиро" за повече време. 

"Много съм щастлив, че Лукас прекъсна головата суша. Това е много важно за него. Но трябва да сте наясно, че след края на сезона той ще се върне в Лондон. Всеки мач до тогава ще е важен за его, защото е истински професионалист", сподели Манчини. 

Подолски дойде в Интер с много големи очаквания, но така и не успя да ги оправдае. Самият той призна при пристигането си, че се надява да подпише договор за постоянно, но това няма да се случи. 

 

gong.bg

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК