Луксозна яхта се обърна край Сицилия, един е загинал, а шестима са в неизвестност

Европа

Луксозна яхта се обърна край Сицилия, един е загинал, а шестима са в неизвестност

31564
на 19.08.2024
Луксозна яхта се обърна край Сицилия, един е загинал, а шестима са в неизвестност
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Луксозна яхта с 22-ма души е потънала днес край град Портичело близо до сицилианското пристанище Палермо, след като торнадо премина през района.

препоръчано

Бреговата охрана е спасила 15 пътници от 50-метровия плавателен съд, останалите шестима се смятат за изчезнали. Открито е безжизненото тяло на мъж.

Водолази се опитват да стигнат съда, потънал на дълбочина близо 50 метра и на около 800 метра от брега. Плавателният съд е плавал под английски флаг. Групата туристи избрали Сицилия за ваканция, но ги връхлита торнадо на половин миля от брега в морския участък на Палермо.  

Карабинерите, спешната медицинска служба и гражданската защита оказват помощ на оцелелите. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК