Лъсна истината за "Мата Хари". Бобокова или Сечкова? Ето кой знае отговора

КОМЕНТАРИ

Лъсна истината за "Мата Хари". Бобокова или Сечкова? Ето кой знае отговора

223491
на 14.01.2021
Лъсна истината за Мата Хари. Бобокова или Сечкова? Ето кой знае отговора

В дебелашко изявление сплетницата Христо Иванов намеква, че бизнесдамата Виолета Сечкова е Мата Хари.

препоръчано

Тоест, дамата, заснела шкафчето на Борисов в битността си на негова любовница.

Това, разбира се, е клевета. Но такива са кадесарските прийоми на клана Бойкикеви.

Цяла България вече разбра, че "Мата Хари" е Христина Бобокова. Интересно защо лидерът на "Да, България" отвлича вниманието в грешка посока. Дали не е стимулиран от съпруга на шпионката?

Христо Иванов говори като наранена любовница. Всички опоненти на Борисов впрочем говорят по този начин. Мая Манолова е най-баналният пример. Прелъстени и изоставени мъже и жени, които за кратко са си повярвали, че обектът на въжделенията им ще бъде безрезервно предан. И сега отмъщават в горестта си.

Христо Иванов сигурно се заблуждава, че е компетентен по темата със снимките, понеже често е посещавал държавната вила на министър-председателя в Бояна. В качеството си на министър на правосъдието в кабинета на ГЕРБ, председателстващ ВСС, основен коалиционен партньор на Борисов, личен приятел, кълнящ се в любов до гроб.

Малцина български политици са посещавали по-редовно от Иванов резиденцията и бащината къща на Борисов в Банкя. Последно папараци го засякоха да заляга край дувара на Бойко заедно с генерал Жуже в отчаян опит да договорят предизборна коалиция за кметските избори в София през есента на 2019 г.

Сега Христо Иванов нарича Сечкова „Мата Хари“, но истината е, че и той е играел тази роля. Поне в морален план.

Не е мъжко един достоен мъж публично да коментира спалнята на друг достоен мъж. Направо си е женско, кухненско.

Тъпо е и да хапеш ръката, която те е хранила. Тъпо е да говориш за „котараците“, ако години наред си мяучил около премиерската софра. 

И това не се отнася само за водевилния кресльо Бойкикев. Повечето герои от „барикадите“ са такива – Манолова, Румен Петков, Делчев, Минеков, Настимир Ананиев и кой ли още не.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това