Любо Нейков се завръща в Сатирата

ЧАС ПИК

Любо Нейков се завръща в Сатирата

3631
на 06.03.2021
Любо Нейков се завръща в Сатирата
Автор:   ПИК

Трупата на Сатирата се готви усилено за премиерата на комедията "Всички, освен мен" под режисурата на Лилия Абаджиева, което бележи и завръщането на Любо Нейков в театъра.

препоръчано

Първата среща с публиката беше предвидена точно преди година, но беше прекършена заради пандемията.

Сега режисьорката и актьорите, които тя е поканила се надяват, че вече нищо няма да попречи на премиерата им, предвидена за 7 март.

А сюжетът на "Всички, освен мен" от австрийския писател и компютърен специалист Щефан Фьогел, превърнал забавлението си да пише пиеси в своя професия, е доста любопитен.

Повече от всичко Майк мечтае да се ожени за Фернанда, така че му предстои да премине през взискателната проверка на бъдещия си тъст. В комедията участват още актьорите Александра Сърчаджиева, Маргарита Хлебарова, Рада Кайрякова и Стефания Кочева.

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание - Мика Зайкова обърка имената на половината (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание - Мика Зайкова обърка имената на половината (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това