Майката на загиналата на "Тракия" Никол ридае: Загубих моята принцеса

ГОРЕЩО

Майката на загиналата на "Тракия" Никол ридае: Загубих моята принцеса

158454
на 06.08.2024
Майката на загиналата на Тракия Никол ридае: Загубих моята принцеса
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Близки и приятели скърбят за 19-годишната Никол Николова, която вчера загина при бруталната катастрофа на АМ "Тракия". Момичето си отиде от този свят заради безобразието на приятеля й - 21-годишен бургазлия, който е бил зад волана на Аудито-ковчег и се е движел с бясна скорост, за да настигне и да изпревари циментовоз по аутобана. В Аудито освен Никол и водачът са били още 43-годишна жена и 13-годишно дете. Всички пътуващи са насатанени в отделение "Реанимация", с опасност за живота.

препоръчано

Никол била изключително лъчезарно и чаровно дете. Възпитаничка е Руската гимназия в Бургас ГЧЕ "Васил Левски". От известно време работела в казино в жк. "Изгрев". Имала мечти да учи висше образование и да се развива, пише Флагман.

"Днес загубих най-ценното в живота си. Моята принцеса, моето слънце, моето всичко...
Погребението ще е на 7.08. в Гробищния парк, от 11.00 ч.", ридае неутешимо душата на Елена - майка на Никол.

Припомняме, че инцидентът с Аудито, което погуби живота на младата бургазлийка, стана вчера сутринта, малко преди 08 часа, в района на пътен възел Карнобат - км. 324 от АМ "Тракия". Водачът на лекия автомобил се е движел в посока Бургас, когато е направил зрелищна каскада - опитал да настигне и да изпревари циментовоз - ударил го в задната лява част на полуремаркето "Спитцер, прикачено към влекач "Волво", със софийска регистрация, управляван от 60-годишен мъж от Любимец, обл. Хасково. От силния удар колата прелетяла през разделителната мантинела в посока София и спряла завъртяна в насрещното пътно платно.

От ПТП-то пострада и шофьорът на лекия автомобил - той е настанен за лечение с фрактура на прешлените в отделение «Неврохирургия» на УМБАЛ - Бургас, с опасност за живота. Неговите спътнички - 43-годишна старозагорка е настанена за лечение в отделение "Реанимация" към УМБАЛ - Бургас с "политравматизъм»", с опасност за живота.

13-годишното момиче, което е било на задната седалка, също е настанено за лечение в отделение "Реанимация" към УМБАЛ - Бургас с "травма на главата", с опасност за живота.

Водачите на двете МПС-та са тествани за употреба на алкохол и наркотици, като пробите им са били отрицателни. От ПТП са нанесени материални щети по пътната инфраструктура - по пет звена от мантинелата и осем носещи метални колове за предпазната ограда.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК