Майка с две деца пропадна с колата си в шахта в Пловдив

Инциденти

Майка с две деца пропадна с колата си в шахта в Пловдив

2285
на 20.04.2021
Майка с две деца пропадна с колата си в шахта в Пловдив
Автор:   ПИК

Още една кола е пропаднала в незатворена шахта на ремонтирана в рамките на Водния проект улица. Инцидентът е станал пред училище "Райна Княгиня".

препоръчано

Автомобилът е управляван от майка, която водела децата си на училище малко преди 8 часа. При пропадането, колата е спукала резервоара си и горивото се е разляло.

"Това беше супер изненадващо за мен. В момента, в който докарах децата на училище, изведнъж колата пропадна в дупка, която така и не можах да видя, че съществува като такава. Пред училището имаше десетки коли и нямаше как да избегнеш дупката. От резервоара изтича бензин. Детето се удари, разплака се. Аз се притесних много", разказа уплашена жената пред "Пловдив24".

Водачката разказва и, че от улицата, от която е влязла с колата, не е имало никакви забранителни и предупредителни знаци.

Полицейският екип пък пристигнал на местопроизшествието след повече от 30 минути.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Щабът за борба с COVID-19: Ваксинирахме над 30000 на ден! Чакаме още над 400 хиляди дози. Всички новозаразени са с британски щам (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Щабът за борба с COVID-19: Ваксинирахме над 30000 на ден! Чакаме още над 400 хиляди дози. Всички новозаразени са с британски щам (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това