Майките на Манолова нахлуха на коледния базар - обиждат хората, замерят полицаите с храна (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Майките на Манолова нахлуха на коледния базар - обиждат хората, замерят полицаите с храна (СНИМКИ)

130617
на 05.12.2020
Майките на Манолова нахлуха на коледния базар - обиждат хората, замерят полицаите с храна (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

20-ина жени от присъдружните на Мая Манолова майки от "Системата ни убива" използваха съботния ден, за да създават смут в центъра на София. Те нахлуха на Немския коледен базар, въпреки строгата организация заради коронавируса там. При това повечето бяха без маски и не спазваха никакви мерки.

препоръчано

Стигна се и до словесни сблъсъци с хората, които чакаха на опашка, за да влязат. Майките призоваваха столичани да се включат към малобройния им протест, но никой не откликна, а някои граждани дори ги обиждаха заради скандалното им поведение. 

По-рано присъдружните на Манолова майки замеряха полицаите пред Министерски съвет с храна и опитаха да блокират движението. Заради малкия ми брой обаче шофьорите успяха да пробият опита за блокада и именно тогава те се насочиха към коледния базар, за да изливат гнева си върху мирните хора.

След като и там не получиха никаква подкрепа, се отправиха по пешеходната зона на бул. "Витоша", чак до Би Ти Ви, където направиха опит да нахлуят в сградата. 

На място обаче имаше много полиция и униформените успяха да предотвратят атака им към сградата, след което отчаяните от липсата на внимание към театъра им жени се разотидоха.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това