Мама е кучка. Лице на партията на мракобесието и убийствата

Политика

Мама е кучка. Лице на партията на мракобесието и убийствата

256667
на 31.03.2019
Мама е кучка. Лице на партията на мракобесието и убийствата

Последвайте ни в Google News Showcase

БСП отново е БКП. Корнелия Нинова и новата клика, с която подмени всички на върха на партията, върнаха столетницата в най-тъмните й времена - на повсеместната омраза, реваншизма и чистките, гоненията и убийствата. Както и на бързото забогатяване, тънещия лукс в червен елит, гоьонсуратлъка, лъжите, манипулациите и пълен отказ от поемане на отговорност. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Знаят го вече и тригодишните им деца. Затова се хвали самата Елена Йончева, кандидатка за евродепутат от БСП, която се прочу с прякора Милиончева заради имотното си състояние от близо 2 млн. лв., което е напълно необяснимо за бивш журналист, макар и обвиняем за пране на пари през офшорки.

Та самата тя се похвалила пред столичен вестник, че когато някой попита 3-годишният й син Тео какво работи майка му, той отговарял: “Мама работи кучка, която бие Бойко!”

3-годишното (три!!!) момченце на депутат от БСП вече явно знае не само какво значи кучка, но и какъв мракобесен характер има майка му и партията й - там бият! Милиончева обяснила пред изданието, че няма представа откъде знаело това невръстното й детенце (кой ли го възпитава тогава...).

Обществото обаче знае откъде. БСП през последните три години напомня и на невръстните деца времената на БКП, защото лидерката Корнелия Нинова отрови с лъжите, фалшивите новини, гоненията, доносничеството и чистките не само политическия, но и обществения живот. Извърши преврат първо в партията, после смени половината й устав, развъртя метлата на реваншизма и проведе чистка, подмени депутатите и ръководството със свои верни хора, готови да действат мракобесно като нея.

А сега с доноси и съчинени компромати, тайни записи и подривна дейност срещу институциите, платени протести и фалшиви кампании в социалните врежи, хвърлят всички сили и средства, за да докопат властта. И да направят това, което направиха с партията и с държавата. 

Президентът им Румен Радев, избран според медийни разкрития с парите на ДС задкулисието от времената на червените куфарчета в коалиция с руския агент Решетников, пръв разкри в пристъп на бяс тайния из заговор, крещейки - "Следващия път - всички вън!"

Лидерката им Корнелия Нинова освен неудобни хора вътре в БСП/БКП, разчиства и гони неудобните медии - изхвърли безпрецедентно ПИК и ПИК TV от централата на "Позитано" 20, която е собственост на партията. За да не задаваме неудобните въпроси - за приватизацията на "Техноимпекс", за аферите  "Хохегер", "Фронтиер" и "Булгартабак", протекли все с нейното участие, за имотите за 2 млн. лв. на Йончева, за задкулисното финансиране на кампанията на Румен Радев...  

Кандидатката им за евродепутат Елена Йончева се гордее, че синът й я смята за кучка и биячка, и се хвали с това по медиите. Доносничи срещу България в Брюксел, въртяла е офшорка, обвинена е за пране на пари от фалиралата КТБ, живее като червена принцеса от времето на БКП, а никой не разследва доходите й още от времето, когато беше любовница на тогавашния премиер Сергей Станишев. Срещу когото пък се обърна и иска да стъпче, нищо, че са делили едно легло...

На този отровен от мракобесие фон, който искат да внедрят в цялата държава, ако докопат властта, не е никак чудно, че симпатизантите им се хвалят, че си купуват снайпери, за да застрелят премиера, както ПИК разкри по-рано днес. Службите веднага се задействаха по сигнала за заплахите и опасните послания на мъжа, чиято основна работа е да сее опасните призиви на БСП в социалните мрежи. Но какво ще стане ако МВР и службите минат под властта на Корнелия и жадната й за мъст и кръв клика?  

Вече няма никакво съмнение, че БСП са наследили маниакалното желание за власт от БКП. Нинова проповядва вече години наред на езика на омразата, на езика на войната, на езика на партията строила концлагери и е взривявала църкви. Призна си го и пажът й Жаблянов, който се изцепи, че се гордеят с периода 1944-1989 г..

Лидерството на Нинова начело на БСП най-сетне показа коит са те, как успяха да подменят лявата идея и да излъжат стотици хиляди хора, иначе хуманисти по сърце, че не са БКП, а нещо ново. Така е - нещо още по-мрачно и още по-страшно. Хора, които се гордеят, че тригодишните им деца са пълни с жлъч и знаят какво е кучка и какво е бой... По този повод - да не забравяме и как се прочу сина на президента им Румен Радев с неколкократни мелета в училище и по нощни заведения.

Такива са те, такива са децата им, такива са и последователите им. Горко на народа, ако позволи да се върне на власт червената партия и да потопи отново в кръв родината ни. 

За това не забравяйте и припомняйте и на децата си от какво трябва да се пазят. 

Априлските събития, 1925 - любими на червените. Според тях, след атентата в църквата Света Неделя, биват избити “десетки хиляди борци-антифашисти, загинали геройски за свободата на народа”. Касапницата, в която загиват десетки видни българи, интелектуалци и учени от онова време, за тях е повод за гордост. И нищо чудно - 20 години по-късно, пипнали властта, избиват и останалите. Оставят живи в България само селяните, станали от ужас и страх доносници. 40 години по-късно извършват едно от най-мракобесните дела в световната история след изтребването на индианците в Америка - Възродителния процес.  

Още от тогава червените действат така: Първо насаждат омраза, организират грабежи, демагогстват и лъжат. После, когато в крайна сметка пипнат властта, почват чистките и убийствата, лагерите и мракобесието.

УТОЧНЕНИЕ!

*Заради изненадата на читатели на ПИК, че медията ни публикува снимка на детето на Йончева и възгласите, че не било редно, уточняваме - майката Елена Йончева преди време позира за този кадър със сина си и Корнелия Нинова, а фотосът е публикуван публлично от Нинова във фейсбук страницита й, с което и двете дават съгласието си снимката да е публична.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК