Ман. Юнайтед готви Стефан Велков за смяна на Рио Фърдинанд

ХИТ СПОРТ

Ман. Юнайтед готви Стефан Велков за смяна на Рио Фърдинанд

4985
на 20.12.2013
Ман. Юнайтед готви Стефан Велков за смяна на Рио Фърдинанд
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Манестър Юнайтед е готов да плати 1,5 млн. евро за 17-годишния защитник Стефан Велков от Славия, тръбят световните медии. Сайтът "les-transferts" определя Велков като "безценен диамант".

"Дейли Мейл" съобщи в сряда, че Велков е на базата в Карингтън и тренира с отбора до 21 години на Юнайтед. Вчера медиите на Острова твърдяха, че Велков може да дебютира още днес за "децата" на "дяволите". Тази вечер те излизат срещу Арсенал в Лондон. Стефан може да играе, тъй като в първенството до 21 г. в Англия е позволено да участват футболистите на проби.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано


Според информациите Велков много приличал на Неманя Видич. Някои смятат, че ще смени Рио Фърдинанд.


 "Когато има нещо за говорене, ще говоря", отсече президентът на Славия Венци Стефанов пред "Стандарт". В последните дни излязоха информации, че италианският Интер следи национала. Вчера на Апенините споменаха, че шампионът Ювентус също ще гледа записи на младока от Овча купел.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК