Марешки се оправда след томболата без награда - от "Воля" не открили победителя

Политика

Марешки се оправда след томболата без награда - от "Воля" не открили победителя

23473
на 25.06.2019
Марешки се оправда след томболата без награда - от Воля не открили победителя
Автор:   ПИК

Партията на Веселин Марешки "Воля" изпрати до ПИК право на отговор след разкритието на медията ни от вчера, че не са дали наградата на победител в томбола, обявена и изтеглена от бизнесмена. От там обясняват, че не могли да се свържат с печелившия, с когото ПИК се свърза доста бързо и без проблеми. 

препоръчано

Ето обяснението на "Воля":

"Към играта „Селфи с Марешки“ имаше огромен интерес. Тя беше проследена от няколкостотин хиляди потребители на социалната мрежа. Затова сме категорични, че томболата в никакъв случай не е била “бутафорна”. Напротив. Споменатият в публикацията господин Александър Иванов, с когото е установен контакт през социалната мрежа, не е отговорил на обажданията на нашите сътрудници. Но ви уверяваме, че ще си получи наградата - мобилен телефон.

Резултатът от успешната томбола може да се види на страницата на Веселин Марешки във фейсбук, където десетки щастливци поздравяват лидера на ВОЛЯ и екипа му за чудесната инициатива и благодарят за подаръците. ВОЛЯ и Веселин Марешки винаги в делата си се водят от принципа за почтеност и са го доказали многократно. В тази връзка подобен тенденциозен опит за очерняне на лидера на ВОЛЯ не е в унисон с професионалните стандарти в журналистиката.

PS: Използваме Вашата медия, за да уведомим господин Иванов, че го очакваме да върне обаждане, за да си получи подаръка".

Сподели:
Бомба x
5 продукта, с които да влезем бързо в перфектна форма за лятото 5 продукта, с които да влезем бързо в перфектна форма за лятото
ПИК TV x
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ) РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това