Масирана украинска атака: Свалиха най-малко 15 дрона, насочени към Москва

Европа

Масирана украинска атака: Свалиха най-малко 15 дрона, насочени към Москва

25126
на 10.09.2024
Масирана украинска атака: Свалиха най-малко 15 дрона, насочени към Москва
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Масирана украинска атака с дронове е извършена в ранните часове на днешния ден по цели в Русия. Най-малко 15 безпилотни апарата, насочени към Москва, са били свалени от руските сили за противовъздушна отбрана.

препоръчано

Ощe близо 150 украински дрона са били унищожени или прехванати през нощта над девет региона в Русия, съобщи министерството на отбраната. В многоетажна жилищна сграда край Москва е избухнал пожар, има загинал и ранен. 

"Бяхме заспали. Станах, за да отида на работа. Погледнах през прозореца и видях огнено кълбо. Само за секунда покрих съпруга си с одеяло. Прозорецът се изпочупи от ударната вълна. Бяхме в шок. Взех всичко, което беше наблизо, децата, кучето - всичко и избягахме, защото се опасявахме, че и къщата ще се срути", каза Александър Ли, жител на Раменское, Московска област.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК