Маскирани нахлуха в Крива бара, селото почерня от полиция и жандармерия

ГОРЕЩО

Маскирани нахлуха в Крива бара, селото почерня от полиция и жандармерия

32971
на 23.02.2021
Маскирани нахлуха в Крива бара, селото почерня от полиция и жандармерия
Автор:   ПИК

Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност под наблюдението на прокуратурата се провежда в монтанското село Крива бара, съобщиха от полицията.

препоръчано

В операцията участват екипи на жандармерията в Монтана, районното управление в Лом и отделите "Криминална полиция” и "Охранителна полиция” на областната дирекция на МВР в Монтана.

Акцията се провежда под наблюдението на Окръжна прокуратура Монтана с цел пресичане и разкриване на престъпления, превенция на престъпленията против собствеността, домови кражби, установяване и профилактиране на лица от криминалния контингент, осигуряване безопасността на движението на обслужваната територия.

Полицейските екипи извършват проверки за установяване и задържане на лица, обявени за издирване, на обекти, в които е възможно съхранение на акцизни стоки без бандерол, на нерегламентирани площадки за изкупуване на черни и цветни метали и заложни къщи.

Освен това се извършват проверка на пътни превозни средства, превозващи земеделска продукция и животни, на нерегламентиран таксиметров и обществен превоз на незаконно пребиваващи чужденци на територията на страната и други специфични полицейски задачи.

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това