Масов бой избухна в център за прием на бежанци в Холандия

СВЕТЪТ ДНЕС

Масов бой избухна в център за прием на бежанци в Холандия

10369
на 27.01.2016
Масов бой избухна в център за прием на бежанци в Холандия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Масов бой избухна тази нощ в център за прием на бежанци в холандския град Розмален в провинция Северен Брабант, предаде агенция "Фокус", позовавайки се на ТАСС.

Според местната полиция в боя са участвали над 100 души. Никой от участниците не е бил сериозно ранен, най-вече заради своевременната намеса на служителите на реда. Според очевидците за урегулирането на ситуацията на място са пристигнали 30 полицейски автомобила, в това число и пожарна и линейка. 

Причината за конфликта не е ясна. В центъра за прием на бежанци в момента живеят около 500 души. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК