Масов отлив на наши туристи за Турция, пренасочват се към Италия и Испания

ЧАС ПИК

Масов отлив на наши туристи за Турция, пренасочват се към Италия и Испания

16694
на 19.03.2016
Масов отлив на наши туристи за Турция, пренасочват се към  Италия и Испания
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Заради зачестилите атентати в Турция българите масово отменят планирани, дори платени екскурзии, понякога с риск да загубят пари. Отказалите се да почиват в Турция се преориентират основно към Италия. Запълват се и групите за Испания, предаде БНТ.

препоръчано

Въпреки засиленият бежански поток, който преминава през Гърция, интересът към почивките и екскурзиите там не е намалял. Цените през летния сезон тази година няма да се различават съществено от миналогодишните. Средно между 800 и 1200 лева ще излезе почивката за 7 дни в чужбина тази година.

Увеличават и хората, които решават да сключат доброволна застраховка "отмяна на пътуване", тя е в размер на 2-3 % от цената на екскурзията или средно 15-30 лева.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК