Математикът Петър Велков: Пълен провал на служебното правителство на Радев с ваксинацията! (ДАННИ)

ТОП НОВИНАТА

Математикът Петър Велков: Пълен провал на служебното правителство на Радев с ваксинацията! (ДАННИ)

40015
на 01.06.2021
Математикът Петър Велков: Пълен провал на служебното правителство на Радев с ваксинацията! (ДАННИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пълен провал на служебното правителство с ваксинацията на населението срещу коронавируса. Това е тежкото заключение на математика и експерт по управление на кризи Петър Велков.
 
Така заради недалновидната политика на Румен Радев, за когото такъв вирус няма, ще доведе до много тежки икономически и негативни здравни последици. А съвсем скоро ни чака и нова пандемична вълна.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Ето какво написа Петър Велков във Фейсбук:

За последните 20 дни ваксинационната кампания е на много ниски нива: Средно се ваксинират по едва 8000 нови лица на ден. Едва 40% от всички имунизирани са нови лица. Останалите около 12 000 дози средно на ден са на хора с втора доза.

В момента едва 11,5% (800 хил. души) от българското население има поставена поне по 1 доза. Лицата с 2 дози са едва малко повече от половин милион.

Ако вземем прогнозно преболедували (по оценките на математиците от ЩАБа) + ваксинирани с поне 1 доза, то това са 35,6% от обществото. Напомням, че това са данни с повторение на лицата, които попадат и в двете категории (нямаме данни, но съвпадението е поне 25-30%) и без да отчитаме, че една част от преболедувалите вече имат отслабен имунитет.

Активна ваксинационна комуникация кампания и маркетинг и ПР специалисти, въвлечени в нея, за да таргетират различните групи, са належащи.

Ваксиниране по паркове, та дори и на партита и всякакви събития като в Израел или на магистрали като в Щатите. Всякакви разяснителни материали и кампании.

Ограничаване на анитваксърските послания и гости по телевизиите (както правят в много цивилизовани страни) или осигуряване поне на брутално подготвени специалисти и журналисти, които да седят срещу тях.

Стимули за ваксиниране - пътувания, посещения на обекти, отпадане на определени ограничения и т.н.

В същото време служебният здравен министър заявява: "Организацията на ваксинацията в момента е на много по-високо ниво, но това, че хората не желаят да се ваксинират не зависи от нас".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV: Пеевски: Няма да имаме диалог с ППДБ, ако се докаже връзката им с контрабандата в митниците и с пудел, влачещ пачки (ВИДЕО) ПИК TV: Пеевски: Няма да имаме диалог с ППДБ, ако се докаже връзката им с контрабандата в митниците и с пудел, влачещ пачки (ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК