Вход
София
Времето в София 16 o C

МАФИЯТА И КРЪСТНИКЪТ ОТ БОЯНА. Румен Радев - новият Илия Павлов? Как допуснахме агент Майстора от ДС да решава бъдещето на България 30 години по-късно

МАФИЯТА И КРЪСТНИКЪТ ОТ БОЯНА. Румен Радев - новият Илия Павлов? Как допуснахме агент Майстора от ДС да решава бъдещето на България 30 години по-късно

на 06.08.2020
440682
0
МАФИЯТА И КРЪСТНИКЪТ ОТ БОЯНА. Румен Радев - новият Илия Павлов? Как допуснахме агент Майстора от ДС да решава бъдещето на България 30 години по-късно

България е предадена днес в ръцете на Държавна сигурност, ВИС и Мултигруп.

От държавната резиденция "Бояна" днес, рамо до рамо с Румен Радев, агент "Майстора" Александър Маринов диктува как ще се развива държавата. Уверен е и назидателен.

Явно пучът е успял.

Мафията и Кръстникът на живо, на бели покривки, мутренска кръчмарска сценка. Старите актьори. Сменен е само един, защото предишният в главната роля го стигна куршум.  

Медиите безкритично предават словата на новия-стар месия, който докара групировките и Жан Виденов.

Не сме 1997 г. и Жан Виденов не е власт, но ортакът му агент "Майстора" е тук и назидателно обяснява как трябва да живеем до 2030 г.

Минаха 17 години от убийството на Илия Павлов, но сивият кардинал на ВИС и "Мултигруп" си има нова кукла - Румен Радев. 

Компанията е позната. Атентаторът от метрото Еленко Божков, който 30 години лапа на високи позиции в енергетиката. Един е сменен от сина си - Слави Василев.

Бащата също е агент от ДС и отколешен благодетел на БСП.

Васил Василев - агент "Паскал".

И пак искат властта през мутрите на улицата. С юмруци, бесилки и ковчези. 

Нещо повече - диктуват програмата за бъдещето ни. Без да сме ги избирали, без да сме ги искали. 

А законно избраните и демократично легитимни правителство и парламент треперят и се готвят за оставки. Вече не се учудвам - срещу тях днес публично се видя кой стои - Държавна сигурност и престъпните картели на прехода.

Всеки би се уплашил. Явно и каратистът Борисов не е безстрашен. Директно го заплашиха с ковчег пред Министерски съвет и с черни чували пред дома на внуците му. 

Сигурно и мен трябва да ме е страх, но не си мълча.

Не сме 1997 г. 2020 г. е животът ни е минал в една заблуда, че нещо ще се промени. Но не - нови са само изпълнителите, поръчителите са същите и са в държавните институции. Днес в президентството, утре и в Министерски съвет. 

Иначе и шутът е същият. Довечера ще им попее Слави Трифонов. Като едно време.

 Знаят, че младите не помнят 1997 г. и на това разчитат. Представят се за нови, за алтернатива. 

Ето малко припомняне - шефът на Стратегическия съвет на президента Александър Маринов - агент "Майстора" от ДС, съдържател на явочна квартира.Същият е основател на ВИС-2 в Кюстендил и близък съратник и съветник на Илия Павлов в "Мултигруп". Последният човек, видял Васил Илиев жив.

През 1995 г. е най-близкият депутат на Жан Виденов и шеф на софийската организация на БСП. В това си качество издига за кандидат-кмет на София Венци Йосифов, собственика на фалиралата Първа частна банка.

През 1996 г. е изгонен от БСП след скандал и е издигнат за народен представител от... инициативен комитет на ВИС-2 в Кюстендил.

Васил Василев е един от най-активните агенти за влияние на Москва в България. Доносникът на ДС/КГБ, завеждащ кореспондентски пункт на БНТ в Париж от 1986 г. до 1991 г., агент и секретен сътрудник към Първо и Второ главно управление на ДС под псевдонимите „Паскал“ и „Бобев“.

Еленко Божков е сочен за един от най-тежките номенклатурчици у нас. Независимо от управлението и правителствата, винаги се урежда с добри постове, особено по времето на Орешарски, като е сочен за виден слуга на „Позитано“ 20 и Боянските сараи.

Днес България се върна през 1997 г. Затова си помислете, ако имате пари в банки. Утре заплатата и пенсията ви може пак да се окажат 3 долара. 

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 20316
архив

Съпрузи се карат ожесточено. Мъжът нанася последния удар: 
- Ти ли ма, ти ли ма... коя си ти... ти си деветата дупка на кавала!
Жената отвръща: 
- Аз може да съм деветата дупка на кавала, ама на мойта дупка - ти си деветият кавал!!!

няма нови новини
Днес: 98
hot
най-четени новини в момента
сега
3837
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Адвокатката на оскандаления шеф на радиото Балтаков го брани с чужда трудова книжка (ВИДЕО)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Правете духовен секс и пазете сърцето си
x