Махнете Борисов от ГЕРБ, оставете Радо Чолаков!

КОМЕНТАРИ

Махнете Борисов от ГЕРБ, оставете Радо Чолаков!

222442
на 06.10.2021
Махнете Борисов от ГЕРБ, оставете Радо Чолаков!

Последвайте ни в Google News Showcase

Председателят на Инициативния комитет на проф. Анастас Герджиков – Радомир Чолаков, е казал следното по БНТ днес.

препоръчано

„С подкрепата на ГЕРБ за проф. Герджиков партията показва, че тя не е Бойко Борисов, а има много повече потенциал и сили…“

Ами…не. ГЕРБ е Бойко Борисов. Хайде да видим колко ще е потенциалът на ГЕРБ без Бойко Борисов. Колкото на НДСВ без Царя и колкото на СДС/ДСБ без Иван Костов.

Дразнещ и погрешен е този опит на хора като г-н Чолаков да отграничават ГЕРБ от Борисов. ГЕРБ е от типа лидерски партии, създадена лично от Борисов, крепи се изцяло на неговата харизма, авторитет, опит, исторически постижения.

Срам ли ви е от Борисов? Той престъпник ли е? Вярвате ли, че публичното дистанциране от него сплотява вота ви?

Концепцията „Без Борисов ГЕРБ има повече потенциал и сили“ ми звучи като провокация. Махнете Борисов, оставете Радо Чолаков и да видим колко ще вземе ГЕРБ на изборите.

Не знам Радо Чолаков откога е ГЕРБ. Познавам го като юрист в Пресгрупата и Светия синод, особено близък на дядо Николай, а после наследи Прокопиев в „Каолин“. Има нещо странно именно той да коментира вътрешнопартийни теми в ГЕРБ и да чертае светли хоризонти без Бойко Борисов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите
ПИК TV x
Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО) Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК