Мачът България - Хърватия спрян заради димна завеса. "Лъвовете" губят с 0:1 от "шахматистите" на полувремето (снимки)

ЧАС ПИК

Мачът България - Хърватия спрян заради димна завеса. "Лъвовете" губят с 0:1 от "шахматистите" на полувремето (снимки)

18343
на 10.10.2014
Мачът България - Хърватия спрян заради димна завеса. Лъвовете губят с 0:1 от шахматистите на полувремето (снимки)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

България и Хърватия играят в мач от квалификациите на Евро 2016 на стадион "Васил Левски". На полувремето резултатът е 0:1 за гостите.

В 23-та минута двубоят бе спрян временно заради множество хвърлени димки от българската агитка.

препоръчано

Привържениците в Сектор Г, които се намират в близост до Сектор А, започнаха да палят факли, както и седалки. Полицията навлезе сред тях, за да укроти феновете.

След няколко минути срещата бе подновена.

След подновяването гол от засада на Ивица Олич бе отменен правилно, а в 35-ата минута след нарушение на Георги Миланов се стигна до гол във вратата на "лъвовете". Перишич игра с глава топката се удари в Бодуров, след което мина голлинията за 0:1.

Заради хулиганската проява на родните фенове има вероятност предстоящият мач между България и Малта да бъде игран на празни трибуни.

Очаквайте подробности!!!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК