МАЩАБНА АКЦИЯ В ПЛОВДИВСКО: Вижте колко души изгоряха само за 6 часа

Крими

МАЩАБНА АКЦИЯ В ПЛОВДИВСКО: Вижте колко души изгоряха само за 6 часа

4734
на 05.03.2021
МАЩАБНА АКЦИЯ В ПЛОВДИВСКО: Вижте колко души изгоряха само за 6 часа
Автор:   ПИК

918 нарушители на пътя спипаха униформените в Пловдивско по време на акция днес. Само за 6 часа бяха проверени 866 водачи на МПС и 117 пешеходци. 227 са съставените фишове за различни нарушения по Закона за движение по пътищата, а актовете са 79. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

препоръчано

Установените случаи на извършени нарушения от пешеходци са 91, а 8 от съставените актове са за неспазване на светлинни сигнали на светофарната уредба и внезапно излизане на пътното платно от страна на пешеходци. 83 са глобите по фиш за пресичане на необозначени за целта места.

Актовете, съставени на водачи, отнели предимството на пешеходци, са 12. Един от проверените водачи зад волана е бил неправоспособен, а шестима са ползвалите телефон по време на управление. 22-ма от шофьорите са санкционирани заради непоставени обезопасителни колани. Четирима са останали без шофьорски книжки, заради неплатени глоби по предишни нарушения.

При 11 от проверените превозни средства са установени различни технически неизправности, а 27 са съставените фишове за нередовни пътни документи. Фишовете за неправилно паркиране или престой са 34 броя. Установено е, че 15 от водачите не са използвали светлини, а 62 ма са с глоби са неспазване на пътни знаци и извършване на неправилни маневри.

Чрез използваните автоматизирани технически средства и системи са установени 511 нарушения на скоростните режими.

Полицията продължава своите акции в областта. Проверките целят подобряване безопасността на движението и ограничаване на пътнотранспортния травматизъм.

 

 

 

 

 

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба (НА ЖИВО)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това