Мая Манолова се снимала с децата с увреждания и избягала без да им помогне за придвижването из София (СНИМКА)

Политика

Мая Манолова се снимала с децата с увреждания и избягала без да им помогне за придвижването из София (СНИМКА)

102606
на 18.09.2019
Мая Манолова се снимала с децата с увреждания и избягала без да им помогне за придвижването из София (СНИМКА)

Явно за Мая Манолова борбата да овладее София е на живот и смърт и тя е готова на всичко за един глас повече, подаден за нея от поредния излъгал се избирател. Това разкриват майки на деца с увреждания, организирали вчерашната акция, на която Манолова си направи пиар, говорейки по телефона си, докато я бутат в инвалидна количка.

препоръчано

Родената в Кюстендил Майка Тереза, която за пред камерите и журналистите, е новата светица на бедните и онеправданите, мина всякакви граници в предизобрната си кампания. Вчера тя седна в инвалидна количка, уж за да разбере отблизо какво значи терминът "достъпна градска среда".

Компания й правеха кандидатът на "Смучи София" Борис Бонев и роденият във Варна архитект с палава приятелка Борислав Игнатов. Манолова обаче избягала веднага след като се снимала, без да помогне на майките в акцията.

"Инициативата е наша, маршрута ние определихме, целта - да разберат от първо лице какво значи "недостъпна градска среда". Покана имаше до всички кандидат-кметове, отзоваха се трима, като Манолова участва само в снимките и не премина маршрута", написа във Фейсбук организаторката на акцията Аделина Банакиева.

В началото на годината Манолова също прибегна до подобна "акция". Тогава разсърдена, че държавата й взима лимузината с личния шофьор от НСО, тя организира пътуване с влак до Варна, а за приемна на недоволни граждани й служеше купе във второкласен вагон.

Така на всяка гара Манолова уж беше посрещана от екзатирани нейни почитатели, които й бутаха огромен букет в ръце. Оказа се, че букетът от розови хризантеми е оборотен и той й се подава от нейна сътрудничка, докато друга щрака поредната снимка на поредната гара от маршрута на влака.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-добрите и най-лошите в зодиака Кои са най-добрите и най-лошите в зодиака
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ Европа от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ "Европа" от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това