Вход
София
Времето в София -3 o C

Мая Манолова хукна по врачки

Мая Манолова хукна по врачки

на 10.11.2019
218998
42
Мая Манолова хукна по врачки
Автор: ПИК
10.11.2019
42
218998

Неуспялата кандидатка за кмет на София Мая Манолова всеки ден посещавала врачки по време на предизборната кампания, разкриха хора от обкръжението ѝ.

САМО В ПИК И "РЕТРО": Мая Манолова в работно време на фризьор при Капанов (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

САМО В ПИК И "РЕТРО": Мая Манолова в работно време на фризьор при Капанов (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Какво прави в работно време омбудсманката Мая Манолова,...

на 07.12.2018

Въпреки че демонстрира завидно самочувствие, бившата омбудсманка дълбоко в себе си се чувствала несигурна и подозирала, че този път се е надценила в амбицията да стане градоначалник на София. Особено я изнервял фактът, че трябвало да ухажва и да се умилква на десните избиратели от жълтите павета, като отлично съзнавала, че така се унижава, защото за тях тя винаги ще си остане „провинциалка” и столичанка в повече. Мая, която не можела да търпи загуба, била разкъсвана от вътрешни терзания и разнопосочните съвети от близките и съмишлениците ѝ още повече я обърквали. Освен че ходела редовно на църква да се моли, тя решила да се допита и до представителките на свръхестественото, за да си избистри печелившата предизборна стратегия.

„Никога не сме виждали Мая толкова нервна. Тръгна по врачки да ѝ дават акъл, хвърляше луди пари. Като не ѝ харесаше някоя, отиваше при следващата. Препоръчваха ѝ ги приятелките ѝ, фризьорки и гримьорки. А уж е интелигентна жена”, коментират приближени на Манолова.

В крайна сметка обаче излезе, че бившето червено острие си е давала парите на вятъра, тъй като усилията ѝ да седне на кметския престол се оказаха безуспешни.

Амбициозната кюстендилка нямало да се откаже от услугите на ясновидки и сега щяла да търси съвети с какъв проект да се захване оттук нататък, за да уплътни многото си свободно време.

 

 

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(42)
1
Сестра Галева Лая маинолова
2
Безработната Костинбродска корвета където и да бръмчи, пак до моя бардак или тоя на бр. Галеви ще опре.
3
10 ноември 89г. както и 9 септември 44г. трябва да го празнуват Импексовите БСПеерасти, водени от Румен Кауна, Костинбродската уруспия, Импексовата Курабия, СС Момата, бившата му кучичка Йо, Гнонома, Рада Дълбоката и техните господари, Мавъра и Чалмата, защото на 9ти крадливите им дедовците (шумкарите), на кашкавал национализараха фабриките и имотите на народа, а на 10ти си ги присвоиха (приватизираха), като станаха мулти милионери с власт, а народа белее и нимотее, и пак им дава власт!!
4
Вярващи в Бога хора НЕ посещават врачки !!! В Библията пише, че това е грах и мерзост пред Всевишния. Те са представители на тъмнината и ада ! Четете Второзаконие 18 глава какво казва Словото Божие за тях ....явно Мая не знае каква е точно ,щом ги посещава !
5
ЛИ Е НИНОВА ? ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЪПРУГЪТ Й НЕ ЗАСТАНА ДО НЕЯ ДА ГЛАСУВА....
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Тaя пaчa загyби и си въобразява, че са й направили чeрна мaгия... Е пa дaно да я омaгьoсат, че да не хaби кислoрод :(=Тaя пaчa загyби и си въобразява, че са й направили чeрна мaгия... Е пa дaно да я омaгьoсат, че да не хaби кислoрод :(===
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
В основните ромски секции в софийските квартали „Филиповци", „Факултета" и „Христо Ботев" на балотажа са гласували общо 7207 души, като 6111, или около 85%, са подкрепили г-жа Фандъкова. Явно, че ромите са станали първи гербаджии и масово са гласували за правилната кметица. ++ Във връзка с тези факти, г-н Борисов е декларирал, че волята му за борба срещу циганизацията и доганизацията на България е не по-малка от тази, с която прасе си бори с тиква.
10
Господ ни спаси от набедената софиянка Манолова.
11
Браво на г-н Бойко Борисов. ГЕРБ да вземе решение и Министър-председателя да няма право на повече от три мандата, защото след три мандата се превръща в дерибей (или в главанак), така както и кметовете на ГЕРБ са се „превърнали в дерибеи“ (по думите на г-н Бойко Борисов.)
12
Ей, Cмъp-дялко, много натяквате, че Мaнолова била от Кюстендил! Ами ти, бе, душо нeпоръбена, да не си раждан в София? Ами бабa Ив-чe с елеганнтите yши - тя софиянка ли е? Брях!
13
за това злобеете срещу нея , но нищо всичко се връща ..
14
Винаги съм я смятала за боклук. Крайно време е това да стане много явно и загубените ни столичани да си отворят очите.
15
Майо, спри да скиташ по села, махали и паланки! Га ядИ кИфтетата не ни пита как ще връщаш братьовите пари! Сега бегай да те лашкат до припадък и да връщаш парите, че знаИш ко ти се пише! Айде бегай, бегай и сА връщай с мангизите!
16
ПЪЛНА , НЕЩАСТНИЦА ! ИЗКУФЯЛА , КЮСТЕНДИЛСКА СЛИВА ! ЧЕРВЕНОГЪЗА БЕСЕПАРСКА ГЮВЕНДИЯ ! МЯСТОТО Ѝ Е НА СМЕТИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА !
17
След касиране на изборите в София,мутренско-циганската партия няма да има пари от корупционните сделки и ще стане:”свършиха парите,свърши и любовта”. Иначе,малки и големи крадци се обединиха на основателен страх! А #16 е прост селтик от тъмно-червения мутренски ГРОБ.
18
НЯМА ЛИ СРАМ, НЯМА ЛИ СЪВЕСТ ТА СИ ЗАГУБИ ПОДАРЕНАТА ОТ БОЙКО ДЛЪЖНОСТ ОБУСМАН С ГОЛЯМА ЗАПЛАТА А СЕГА ЩЕ ГО СЪДИ ЗА ДА ЗАГУБИ МАЛКО ПАРИЧКИ.
19
ГЮВЕНДИЯТА ЧЕСТО ХОДИЛА НА ЦЪРКВА И НА ВРАЧКА? ТЪРСЕЛА Е ПОМОЩ И ОТ ОТВЪДНОТО, ОТ ДРУГАРИТЕ ЛЕНИН, СТАЛИН И ОТ ДЯВОЛА??? НО НАЙ ГОЛЯМА ПОМОЩ Е ПОЛУЧИЛА ОТ разГРАДСКАТА ДЕСНИЦА НА ДРУГАРЯ КОСТОВ И РАЗНИ ПЕЕРАСТИ.
20
Врачке ма, дърт козел доих - млякото му пих, меки китки кърмих, на радка глибоката клизми правих. Де що пара от гламави спонсори свих, на такива като теб и Бабибян стоварих. Ще стана ли кмет на София? Малко е Лайче, още трябва.
21
аз познавам на черни драгалевски вибратори потопени в течност от задните части на гномове!
22
Куку-руку куууу, кокошкаааа. Ялова.
23
отговор на коментар
Циганитв зависят.от властта. Червени боклуци, вземете я и пак ще гласуват за вас, както беше в крся на миналия век.го
24
Комунистите нямат срам има при тях само наглост и безочие.
25
Комунистите нямат срам има при тях само наглост и безочие.
26
Аз пък не видях някъде врачка по снимките,ако фризирането е врачуване ,това вече ваше голямо откритие....С много важни неща се занимавате.......
28
Щом Дани Каназирева стана областен на Пловдив, защо Мая да не стане областен на София?
29
Мая ги би в София
30
Ако е истина не го очаквах от М.М. Тогава какво обикаля по църквите? Просто е: "Не можеш да се кланяш и на Бога и на мамона "! Бог да й е на помощ!
31
Мая би в София, както би братя галеви с гола разпрана миризлива Кюстендилска слива по чеповете. Този път обаче се за мечта за дебелия пожарникарски маркуч, който да и разпори свинктера и си го получи.
32
Мая би в София, както би братя галеви с гола разпрана миризлива Кюстендилска слива по чеповете. Този път обаче се за мечта за дебелия пожарникарски маркуч, който да и разпори свинктера и си го получи.
33
Където и да иде Мая все тая! Един човек който е неблагодарен и си сменя посоките и приказките нонстоп няма място в кметското кресло! Ние май още чакаме да видим диплома за юрист и отчет за кампанията й!ТАЗИ Е ПО-ГОЛЯМА МАЙМУНА И ОТ НИНОВА И ЙОНЧЕВА!
34
В КЮСТЕНДИЛ ГАЛЕВА ЗАГУБИ ...СЯ ...ХОРАТА НЕ СА ТОЛКОВА ТЪПИ , ЗА КАКВИТО ГИ МИСЛЯТ БСП - ту ...ПРОЛЕТАРИТЕ ОТ КРУШАРЕ ГИ ВИДЯХМЕ ....БОСИ ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА ...И СЪС ЗНАМЕ “ СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ “....ЕЙ ТОВА Е НАЦИОНАЛ КОМУНИЗЪМ - СОЦИАЛИЗЪМ ПОПУЛИЗЪМ - ФАШИЗЪМ !
35
Парван като фане мъжко магаре много познава, там да пробва.
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Даваха го във вечерните ТВ новини таблица с числата за различните фейс тарикати по изборите. Оня Борис Б. от "Смучи София", пък дал само 6 хилки, разбираш ли... Ай, честито!
38
отговор на коментар
Да цунеш на пачата дупарата.На нецензурни писания,нецензурни отговори.
39
Многократно призовавах МЕНТЕ-АДВОКАТА ММ да опровергае, а компетентните органи да установят- извършила ли е ММ в условията на ПРОДЪЛЖАВАНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ следните престъпления по Наказателния кодекс: Чл. 316. Наказанието, предвидено по предходните членове на настоящата глава, се налага и на онзи, който съзнателно се ползува от неистински или преправен документ, от документ с невярно съдържание или от такъв по предходния член, когато от него за самото съставяне не може да се търси наказателна отговорност. Чл. 324. (Изм. и доп. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 89 от 1986 г., изм., бр. 1 от 1991 г., бр. 10 от 1993 г.) (1) Който упражнява професия или занаят, без да има съответна правоспособност, се наказва с лишаване от свобода до една година или с глоба от сто до триста лева.
40
Не вярвам на тази новина, но все пак, ако и е минавало през ума, да не го прави, защото всички врачки са от Хелектората. ;)
41
НА ПИЧКА И ГЛЕДАТ А НА КУР В ГЪЗА И ПОЗНАВАТ ,
42
НА ПИЧКА И ГЛЕДАТ А НА КУР В ГЪЗА И ПОЗНАВАТ ,
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Имате ли доверие на Иван Гешев? Вярвате ли, че ще поведе битка с корумпирани политици, олигарси и организирана престъпност?
Общо гласували: 1226
архив

В кабинета на психолог: - Облегнете се удобно назад. Отпуснете се. Да се върнем назад във времето, дълго време назад. Кажете ми, какво виждате? - А-А-А! Динозаври! Помощ!

няма нови новини
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
сега
2664
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПИК TV: Сензационната книга "За фестивала в Кан с любов" с ВИП премиера в НДК (СНИМКИ)
x
МИСТИЧЕН ДЕН: Този пророк познал случването на нещо велико
x