МВР с извънредно предупреждение за реда в столицата - вижте кога и къде полицията ще бди са ред и сигурност

Инциденти

МВР с извънредно предупреждение за реда в столицата - вижте кога и къде полицията ще бди са ред и сигурност

12616
на 23.10.2019
МВР с извънредно предупреждение за реда в столицата - вижте кога и къде полицията ще бди са ред и сигурност
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Специални мерки за ред и сигурност предприема МВР днес и утре, съобщават официално от пресцентъра на министерството. Те са във връзка с няколко масови събития на територията на столичната дирекция и ще бъдат охранявани от засилени екипи на СДВР. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Днес от 17 часа в София предстои провеждането на протестен автопоход със сборен пункт пред НИМ Бояна и движение по маршрут: ул. „Околовръстен път“, булевардите „България“, „Евлоги и Христо Георгиеви“, „Цар Освободител“, „Васил Левски“, „Цариградско шосе“.

Малко по-късно, от 18 часа, са заявени протестни действия на ул. „Екзарх Йосиф“ , като по същото време протестно шествие ще започне и на бул. „Витоша“ с маршрут по булевардите „Княгиня Мария Луиза“, „Княз Ал. Батенберг“ до плочника пред сградата на Народно събрание 2 и ще продължат по бул. „Цар Освободител“ до площад „Народно събрание“.

С начален час 19 на площад „Княз Александър Батенберг“ е заявено провеждането на информационно събитие, с продължителност до 21 часа.

Утре (24 октомври) от 9 часа МВР ще охранява и събитието МАРШ ЗА ЗАКОННОСТ, което ПИК подкрепя и е в защита на независимостта на съдебната власт от атаките на олигарси и политици.

Както медията ни съобщи вчера то има одобрение от Столична община и МВР и е единственото законно събитие в рамките на деня пред сградата на Висшия съдебен съвет, където хиляди хора ще се съберат да бранят магистратите от атаките срещу тях.и посегателството срещу независимостта им при избора на следващ главен прокурор. 

Във връзка с провеждането на всички мероприятия е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част и да се наложи поетапно да бъде ограничавано и възстановявано.

Призивът към гражданите и гостите на столицата е да спазват указанията и разпорежданията на полицейските служители, да им съдействат при необходимост, за да се запази спокойна обстановката в града и не бъдат допуснати нарушения на обществения ред, казват от МВР.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК